Unde poți juca tenis de masă în Cluj

Home $ Articole $ Unde poți juca tenis de masă în Cluj

by | Jul 16, 2018 | Articole, Sport

Tenisul de masă a fost inventat în Anglia la finalul anilor 1880, pentru aristocrații ce doreau să se bucure de o alternativă a tenisului de câmp în zilele de iarnă. De atunci, jocul a devenit din ce în ce mai îndrăgit, iar în ziua de azi este considerat a fi unul dintre cele mai populare sporturi de interior. Din punctul meu de vedere, această competiție a vitezei te fascinează de la prima partidă urmărită, căci cu greu îți poți lua ochii de la mingea care zboară dintr-o parte în alta a mesei.

Fie că ești amator sau profesionist, mai jos găsești patru recomandări de centre în care poți să joci cu plăcere tenis de masă, zis mai simpatic și ping-pong.

Baza Sportivă Gheorgheni

Baza Sportivă din Gheorgheni este locul pe care orice împătimit al sporturilor ar trebui să îl viziteze, datorită multitudinii de facilități oferite în regim gratuit. Nu fac excepție nici iubitorii de ping-pong, care pot juca adevărate partide la una dintre cele opt mese puse la dispoziție. Rezervarea este obligatorie, pentru a nu ajunge în sală dornici de o întrecere aprinsă, dar să descoperiți că toate spațiile sunt ocupate și să plecați dezamăgiți. De asemenea, nu uitați acasă paletele și mingile, dar nici încălțămintea de schimb.

Adresă: str. Alexandru Vaida Voevod, nr. FN
Contact: 0729 039 322

Beyond Sports

Probabil știi momentele acelea când tu și prietenii tăi faceți brainstorming să vedeți în ce local sau la ce petrecere să mai mergeți. Ei bine, data viitoare, poți fi tu cel care vine cu o idee out of the box și să le propui celor din grupul tău o ieșire la un joc de tenis de masă. Ce contează dacă sunteți toți amatori ai acestui sport? Până la urmă, orice activitate devine mai amuzantă dacă te afli în compania potrivită. La centrul Beyond Sports, poți rezerva o masă de tenis cu 15.5 lei/oră, iar echipamentul este gratuit. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să-ți convingi prietenii.

Adresă: Str. Berăriei, nr. 6, (în spatele Fabricii de Bere Ursus)
Contact: 0722 183 647

Multiplex Leul

Zilele de vară vin la pachet cu dorul de vacanță și distracție. Uneori, însă, concediul se lasă mult așteptat, dar acest lucru nu trebuie să îți strice buna dispoziție. În momentele în care ai chef să te simți bine alături de prieteni sau de cei dragi, ce ai zice să dați o fugă împreună la Multiplex Leul și să vă destindeți cu o partidă de bowling, snooker, biliard sau, ați ghicit, tenis de masă? Dacă veți opta pentru ultimul sport, trebuie să știți că centrul oferă echipamentul necesar, dar și două tipuri de mese, atât simple, cât și profesionale. Costul variază în funcție de modelul ales, dar și de ora pentru care faceți rezervarea.

Adresă: Str. Ploiesti, nr.6-8
Contact: 0264.535.326

#bringiton #pingpong

A post shared by Adi Vultur (@vulturadi) on

Club Sportiv Lamont

Sala de tenis a Clubului Sportiv Lamont este ideală pentru toți jucătorii cu experiență, care doresc să-și exerseze abilitățile. Aceasta este dotată cu patru mese profesionale, dar și cu tipul de teraflax întâlnit la unele dintre cele mai cunoscute competiții dedicate sportului în discuție. Dacă ești începător și încă înveți regulile, poți benefica de antrenamente pentru a-ți îmbunătăți tehnicile. Clubul Lamont își dorește să susțină performanța în jocurile paralimpice, tocmai de aceea spațiile sportive puse la dispoziție sunt potrivite și pentru persoanele cu dizabilități.

Adresă: str. Aurel Vlaicu, nr. 11, ap. 29
Contact: 0264 460 105

Cunoașteți și alte centre unde se poate juca tenis de masă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!