Confetti in my soul | #JurnalDeFestivalier

Home $ Articole $ Confetti in my soul | #JurnalDeFestivalier

by | Jul 20, 2018 | Articole, Festivalier

E trecut de ora apusului. Nu-mi găsesc locul deși la castel locuri sunt destule. A început Wolf Alice, dar nu-i genul meu. Două tipe cu dreduri și hippie look se învârt haotic. Fredonează când și când… nu prea au voce, dar nu le pasă. Se strâng în brațe, își spun tot felul de povești și râd amețitor. Se pare că Ellie Rowsell, pe care cred că o idolatrizează, și-a sărbătorit ziua de naștere căutând OZN-uri în pădurea aproape bântuită de la Baciu. Nu știu cine a răspândit zvonul și cât de adevărat e, însă, dacă-i așa, mi se pare destul de… turistic.

Dacă tot îl cântam pe Ristea în prima zi de festival, să mergem la Hambar – cântă Golan. Deși le ascult muzica în căști și îi aștept de mult, probabil nopțile nedormite își fac efectul. Cred că mai iau o cafea, le-am și uitat numărul deși nu-s consumatoare. Nu-mi găsesc starea nici aici. E numai 11, ce ai? Să mergem la Booha să căutăm vindecare. E Vlad Dobrescu, îmi place mult omu ăsta. Iar vibe-ul de aici ar trebui să mă ajute. Toți oamenii cool se întâlnesc la Booha. Se întâlnesc și rămân. Am făcut un internship acum câțiva ani la American Experience. Au biroul undeva pe Piezișă, chiar la Booha. Coboram în fiecare dimineață pentru un lapte cu scorțișoară și urcam cu un zâmbet de miere. De la oamenii care își beau tot timpul cafeaua acolo, la băieții din bar sau la întreg staff-ul AE, EC și Booha College, toți au în comun pasiunea pentru muzică bună, toți transmit vibrație în comunitate.

Mi-am pus perfuzia cu fericire, mă simt mai puțin obosită chiar dacă orele dormite sunt pe degetele de la o mână numărate. Îmi amintesc o întâmplare haioasă de ieri. Se facea că nu găseam o baie, apropo unde sunt ascunse toate locurile astea?, și cum alergam când stânga-dreapta, când dreapta-stânga, m-am trezit în fața unui decor uriaș, asemănător cu paginile colorate ale cărților cu basme.

– Ce-o fi aici?
– Se lucrează, îmi spune E, țintind privirea spre o macara de mici dimensiuni.
– O fi vreo scenă pentru copii..
– E un trenuleț al groazei, pot să jur. Văd o rulotă ascunsă în perete, culori multe și stridente, cât să te prindă-n filmul lor…
– Scena Elrow, ne spune un tip drăgut abia reușind să-și stăpânească hohotele de râs. Veniți mâine aici, e de groază, o groază de fericire.

Confetti in my soul, flash-uri de la intrare și tot felul de conexiuni. Să mergem la Elrow, zic pe un ton revelator. Ce nu e prea târziu, nu e nici prea devreme. Dance Garden, pe care o știu de ceva timp, s-a transformat pe nevăzute într-un concept revoluționar. Elrow vine tocmai din Viladecans, o zona din Barcelona. Seamănă a copilărie și a vacanță de vară. Un show underground cu ploaie de confetti și instalații luminoase, spectacol de efecte audio-vizuale, acrobații la trapez. Iar noi suntem aici. Simțim acustic și vizual, o experiență pentru care-și merită aplauzele organizatorii. Un basm psychedelic, culoare din abundență și personaje desprinse dintr-un decor fantastic. Digitalove, Tini Gessler, Groove Armada, George Privatti și Nastia au reușit să țină oamenii în poveste până la răsărit. Iar soarele avea și el confetti.

Btw, ai citit cum n-a plouat în prima zi?

credit foto: EC Photo Team

? ? ?

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Vara aceasta Sabina va participa alături de echipa #clujlife la 4 mari festivaluri din Cluj și își va povesti întreaga experiență prin articole, aici pe clujlife.com.

✓ Folosește codul de voucher Clever.Sabina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul

Află aici cum folosești codul de voucher. Toate cursele făcute cu plata prin aplicație, prin card, sunt reduse la -50%.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!