Get that festival look with Downtown Beauty Platinia

Home $ Articole $ Get that festival look with Downtown Beauty Platinia

by | Aug 2, 2018 | Articole

Hello, hello. M-am trezit devreme astăzi pentru că avem o zi plină și multe lucruri de rezolvat până începe festivalul Untold, au trecut demult vremurile când ne trezeam la 12, ne aranjam vreo 3 ceasuri și la ora 16 intram pe porțile de acces. Au mai rămas doar câteva ore până ne vom întâlni cu toții random pe la diverse scene, până atunci nu uitați să aruncați o privire pe Ghid, să nu vă prindă momentul nepregătiți.

Nu știu ce aveți voi în plan pentru astăzi, dar lista mea de to-do are deja două pagini, mă uit la ea, zâmbesc ușor panicată și singurul lucru la care mă gândesc este – ”Oare reușesc să ajung pe acasă și să trag rapid pe mine pantalonii ăia noi?” Nici nu mai sper că am vreo șansă să-mi îndrept părul, nici n-am curaj să mă uit la eyeliner. Mă voi baza pe faptul că… e aglomerat și se înnoptează. La un moment dat.

Ce-i drept, stau atât de liniștită pentru că am un plan de rezervă: Downtown Beauty Platinia. Da, vorbesc despre salonul din Platinia Shopping Center, care mi-a dovedit că este un prieten de nădejde când intervin urgențe și ajungi să intri în festival arătând mai ceva ca atunci când ieși din duș. Adică vraiște. Sau naturală, dacă vreți să fim mai eleganți.

Chiar dacă sunt obișnuiți cu locația lor confortabilă din centrul orașului, nu se dau înapoi de la nicio provocare, iar anul acesta au participat pentru a doua oară la Neversea, atât cu masaj, cât și cu partea de hair. Au coafat pentru festival inclusiv personal SMURD și mi-au mărturisit râzând că acest lucru le-a oferit o ”siguranță” mult mai mare. După malul mării, plajă și o vreme superbă, s-au mutat la Bonțida, la Electric Castle. Ne-am întâlnit cu ei în zona de WeShowCase, unde le ofereau oamenilor porția binemeritată de relaxare.

Și abia aștept să-i revăd la Untold, unde vin tot cu două zone – una pentru păr și alta pentru masaj. Puteți merge la ei cu orice vă trece prin cap, oferă aceleași servicii ca la salon, nici vorbă să trebuiască să alegeți ceva forțați de împrejurimi. Desigur, doar dacă vă grăbiți spre artistul vostru preferat și nu puteți sta prea mult la coafat. Mie îmi place mult să mă plimb prin festival și să descopăr astfel de activări, mă surprind de multe ore spunând – ”Puteam foarte bine să vin și-n pijamale, că ieșeam oricum ca nouă de aici.” Plus că, let s face it, we all love that festival look, și nu e chiar atât de ușor de obținut fără ajutor.

Apropo, dacă sunteți reticenți la ideea aceasta, de a vă aranja părul la festival sau orice alte gânduri vă trec prin cap, nu uitați că Downtown Beauty Platinia este deschis zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 – 22:00, deci inclusiv pe toată durata festivalului. Așa că, sunteți așteptați la salon!

Ne vedem la corner-ul celor de la Downtown Beauty Platinia la Untold!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!