Tu te-ai înscris la Cupa PitechPlus Squash 2018?

Home $ Articole $ Tu te-ai înscris la Cupa PitechPlus Squash 2018?

by | Aug 7, 2018 | Articole

Știți deja că suntem mari fani ai squash-ului, de la mic la mare în echipa ClujLife, și ori de câte ori avem ocazia vă încurajăm să practicați acest sport, căci motive aveți destule. Cum se apropie din nou Cupa PitechPlus Squash 2018, ne-am gândit că e de datoria noastră să vă amintim de eveniment și să vă îndemnăm să mergeți.

Squash-ul a ajuns rapid în topul preferințelor mele în materie de sport, și vă garantez că sunt foarte pretențioasă, în special pentru că nu mă pricep la prea multe, având două mâini și două picioare stângi. Prima dată am călcat pe un teren de squash la începutul anului și de atunci tot îmi bat prietenii la cap să meargă cu mine. Mă tot întreb de ce mă refuză. Glumesc, nu sunt chiar atât de nepricepută și mi se pare un sport în care te prinzi rapid cum stă treaba. La început plecam cu dureri de genunchi și încheieturile de la mână întoarse, dar să mă vedeți ce frumos țin racheta acum, într-o poziție exemplară. Plus că, nici nu simți cum trece timpul, alergi de câteva ori pe teren, ești ud leoarcă, simți cum te apucă febra musculară din toate colțurile, dar când trece ora tot te trezești exclamând – ”E gata?!” Squash-ul este un sport dinamic, instigă la efort intens, dar este ușor de practicat, iar caracterul cardio ajută mult la detensionarea psihică.

Mie îmi place să merg la SquashTech, în cartierul Zorilor, pe strada Meteor, nr. 48. Aici veți găsi două terenuri profesionale de squash, vestiare cu dușuri și dulăpioare pentru depozitarea hainelor, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pe lângă asta, au un mare plus de la mine pentru că mereu găsesc loc de parcare la ei. Rachetele, mingile și apa sunt incluse în prețul de intrare și aveți posibilitatea de a realiza rezervările în maniera voastră preferată: online. Voi trebuie să mergeți doar cu chef de joc și îmbrăcăminte sportivă, inclusiv papuci de schimb.

O postare distribuită de @adi.bercea pe

Luna aceasta, pentru al doilea an consecutiv, SquashTech organizează alături de PitechPlus o nouă ediție a Cupei PitechPlus. Asociația Club Sportiv Pro Squash și clubul SquashTech, sub egida Federației Române de Squash au pus la cale prima ediție a Cupei PitechPlus în 2017 din dorința de a organiza un turneu cu puncte la clasamentul național pentru cei pasionați din comunitatea clujeană. Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 august, iar categoriile de joc sunt: div. A+B și C masculin și div. A feminin, iar premiile totale cumulează peste 4500 lei. Pentru alte detalii sau înscrieți sunteți rugați să contactați numărul de telefon 0743064155.

PitechPlus este o companie cu o experiență de 10 ani în linii de cod, gata să răspundă la orice provocare digitală. Mai exact, ei oferă soluții IT complete și cred cu tărie în puterea evoluției. Principiul pe care se bazează este acela conform căruia dacă tehnologia, dezvoltarea software-ului și planurile de business progresează de la zi la zi, întocmai trebuie să facă și ei și nu e de mirare că susțin un sport în plină dezvoltare. Angajații PitechPlus sunt constant încurajați să facă sport, li se decontează în fiecare lună o sumă pentru activități sportive, dar și pentru  înscrierea la diferite concursuri, maratoane, cross-uri sau alte evenimente de acest gen.

Dacă sunteți curioși să participați ca spectator la acest turneu, în incinta clubului veți găsi băncuțe, accesul fiind liber. Eu m-aș avânta pe teren, dar prietenii îmi spun să mă potolesc, că n-am talent… Voi ce planuri aveți pentru ediția aceasta a Cupei PitechPlus Squash 2018?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!