5 locuri în Cluj unde poți avea un business lunch reușit

Home $ Articole $ 5 locuri în Cluj unde poți avea un business lunch reușit

Să spunem că avem următoarea situație: îți este foarte foame și tocmai ce ai ieșit în pauza de prânz, dar ai plecat deja cu gândul că știi în ce restaurant vrei să mergi și ce anume să comanzi. Astfel că, în momentul în care te faci comod în scaunul din localul cochet iar un chelner zâmbitor te întreabă cu ce să te servească, tu îi răspunzi în aceeași notă pozitivă: Un business lunch, te rog! Uite așa, te răsfeți cu bucate alese, gătite de mâini profesioniste. Mai apoi, după ce te-ai săturat, orice task pe care îl ai de îndeplinit înapoi la locul de muncă ți se va părea floare la ureche.

Pentru ca cele scrise mai sus să nu rămână doar la nivelul imaginației, noi îți recomandăm 5 localuri elegante unde poți să ai parte de un business lunch impecabil. Nu va trebui să aștepți o pauză întreagă pentru a-ți fi adusă mâncarea, iar preparatele te vor încânta de la prima gustare.

Syndicate Bar
Syndicate Bar nu este doar bar-ul acela cozy în care mergi seara alături de un prieten să vă bucurați împreună de povești lungi și de băuturi rafinate. O atmosferă la fel de plăcută te întâmpină și dacă îi treci pragul în perioada amiezii, fie că vii singur sau însoțit. Nu au un meniu prestabilit pentru masa de prânz, însă între orele 12:00 și 15:00 beneficiezi de 30% reducere la orice preparat din meniul a la carte. Eu zic să nu treci cu vederea oferta Happy Hour și să te delectezi cu bunătățile oferite. Se spune că un prânz sățios îți redă energia și cheful de muncă.

Adresă: Str. Sindicatelor, nr. 9-13
Contact: 0751 193 597

 

View this post on Instagram

 

Lunch with @alinaceusan #serving #saintlaurent & #stellamccartney ??? #WhenInCluj ❤️ #V

A post shared by Vlad Gordan (@vv.gordan) on

Cimbru
Îmi amintesc momentul în care am aflat că Cimbru își deschide o locație fixă în Cluj-Napoca și nu va fi nevoie să îi vânez doar la festivalurile dedicate mâncării. Acum, mă pot bucura în orice moment de steak-ul acela delicios care ne-a cucerit pe toți. Desigur, meniul cuprinde multe alte bunătăți care se schimbă săptămânal și pe care merită să le încerci atunci când îți propui să te bucuri de un prânz reușit în oraș. De asemenea, restaurantul oferă și opțiuni speciale pentru masa de la amiază. Astfel, în funcție de ceea ce dorești să primești în farfurie (supă + sandwich/tagliata) vei plăti între 35 și 45 de lei.

Adresă: Strada Decebal, nr. 37
Contact: 0732 043 710

 

Deutsches Haus
Dacă mă întrebați pe mine, Deutsches Haus este un paradis al mâncărurilor tradiționale nemțești. Meniul diversificat mereu te pun pe gânduri și nu știi niciodată dacă să alegi un platou de cârnați, o pastramă de oaie, sau un cotlet de porc. Mâncare sățioasă, nu glumă! Cum discuția noastră se învârte în jurul mesei de prânz, află că săptămână de săptămână poți încerca noi rețete. Ofertele de prânz sunt compuse din supă, un fel principal cu garnitură și un desert. Partea cea mai bună e că sunt discponibile 3 opțiuni de meniuri și tu poți să alegi combinația care îți surâde cel mai bine. La Deutsches Haus vei avea parte de un adevărat răsfăț pentru care va trebui să plătești 29 lei. Atenție, prânzul se poate comanda până la ora 16:00.

Adresă: Strada Plopilor, nr. 51-55
Contact: 0770 831 705

Zucca City Bistro
Prima dată, vii la Zucca City din curiozitate, că vrei să ieși din buricul târgului, dar nu vrei să ajungi nici prea departe, că ai văzut niște poze care ți-au atras atenția din locație, iar mai apoi îți dai seama că este un loc demn de trecut pe lista preferatelor tale. Pe mine m-au cucerit cu mai multe lucruri, de la meniul ofertant, până la servirea amabilă de care mă bucur de fiecare dată, dar recunosc că decorul este cel care îmi dă sentimentul de dor de o vizită la ei. Fiind mare fană a touch-ului modern în restaurante, dar și o iubitoare de verde, de natură, de căldură, ceea ce au reușit ei să facă acolo în materie de design pur și simplu îmi liniștește sufletul. Pentru mine e locul ideal pentru un business lunch reușit pentru că mă simt în largul meu și nu-mi fac probleme că mâncarea ne va strica întâlnirea. Știu din start că totul va merge ca pe roate. Meniul pentru masa de prânz este variat în funție de fieacre zi a săptămânii și cuprinde toate cele trei feluri la prețul de 24 lei. Dacă optați pentru versiunea fără desert, veți plăti 19 lei.

Adresă: Calea Dorobanților, nr. 28
Contact: 0786 238 323

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Zucca City Bistro (@zuccacitybistro) pe

Hugo City
Dacă lucrezi în centrul orașului, atunci te poți considera un om cu adevărat norocos. De ce? Pentru că în pauza de prânz poți să dai o fugă la Hugo City și să mănânci pe săturate. Renunță la varianta comodă, aceea de a-ți comanda preparatele direct la birou și mai bine haide să te bucuri de o atmosferă călduroasă și de bucate preparate ca la carte. De luni până vineri, între orele 11 și 16, funcționează un sistem self-service în care meniurile sunt concepute astfel încât să mulțumească fiecare gust.

Adresă: Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 13-15
Contact: 0732 043 710

 

 

View this post on Instagram

 

@m.corina8

A post shared by Radu Ene (@theraduene) on

Care e restaurantul din Cluj unde ai mâncat cel mai bun business lunch?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!