Articole, Ieși la masă, Recomandări

5 locuri în Cluj unde poți avea un business lunch reușit

Să spunem că avem următoarea situație: îți este foarte foame și tocmai ce ai ieșit în pauza de prânz, dar ai plecat deja cu gândul că știi în ce restaurant vrei să mergi și ce anume să comanzi. Astfel că, în momentul în care te faci comod în scaunul din localul cochet iar un chelner zâmbitor te întreabă cu ce să te servească, tu îi răspunzi în aceeași notă pozitivă: Un business lunch, te rog! Uite așa, te răsfeți cu bucate alese, gătite de mâini profesioniste. Mai apoi, după ce te-ai săturat, orice task pe care îl ai de îndeplinit înapoi la locul de muncă ți se va părea floare la ureche.

Pentru ca cele scrise mai sus să nu rămână doar la nivelul imaginației, noi vă recomandăm 5 localuri elegante unde poți să ai parte de un business lunch impecabil. Nu va trebui să aștepți o pauză întreagă pentru a-ți fi adusă mâncarea, iar preparatele te vor încânta de la prima gustare.

Syndicate Bar
Syndicate Bar nu este doar bar-ul acela cozy în care mergi seara alături de un prieten să vă bucurați împreună de povești lungi și de băuturi rafinate. O atmosferă la fel de plăcută te întâmpină și dacă îi treci pragul în perioada amiezii, fie că vii singur sau însoțit. Între orele 12 și 15 poți servi un business lunch copios, inspirat din bucătăriile tradiționale și internaționale. Meniul complet constă în supă + fel principal + desert și costă 34 lei. Dacă preferi numai felul principal și, bineînțeles, gustărica dulce, atunci va trebui să plătești doar 25 lei. Eu zic să nu refuzi nicio bunătate oferită, căci un prânz sățios îți redă energia și cheful de muncă.

Adresă: Str. Sindicatelor, nr. 9-13
Contact: 0751 193 597

Chop
Știi senzația aceea când îți este foarte poftă de preparate bine gătite, încât nu ți-ai cumpăra un sandwich doar de dragul de a-ți astâmpăra foamea? Vestea bună este că deliciile culinare se găsesc la tot pasul, dacă știi restaurantele potrivite unde să le cauți. Chop se încadrează perfect în lista localurilor cărora trebuie să le treci pragul dacă vrei să ai parte de mâncăruri gătite profesionist și pline de savoare. Eu v-aș recomanda orice din meniul lor, însă un business lunch este cu totul aparte. Acesta poate fi servit de la ora 12 până la ora 16 și conține un starter și un main course, la prețul de 27 lei.

Adresă: Calea Mănăștur, nr. 2-6
Contact: 0725 065 999

Livada
Pentru mine, Livada este restaurantul pe care îl prefer de fiecare dată când vreau să scap de agitația cotidiană. Chiar dacă vremea caldă a trecut și nu mai pot petrece ore în șir pe terasă, interiorul mi se pare la fel de primitor și decorat cu bun-gust. Pentru că nici mâncarea nu m-a dezamăgit până acum, nu aș putea să nu vorbesc puțin despre business lunch-ul lor. Poate fi servit de luni până vineri, între orele 12 și 16, iar prețul este de 25 lei. Cuprinde două feluri de mâncare, diversificate în funcție de zi, dar pline de savoarea caracteristică preparatelor din meniul Livada.

Adresă: Str. Clinicilor, nr.14
Contact: 0722 111 115

Stradale
Prima dată, vii la Stradale din curiozitate, apoi îți dai seama că e locul în care ai vrea să mănânci în fiecare zi la prânz. Se știu destul de multe despre acest restaurant, faptul că este coordonat de Chef Foa, sau că îmbină bucătăria specifică streed food (și nu numai) cu live cooking-ul, încât mergi și tu să vezi de ce vorbește toată lumea despre el. Odată ce guști din mâncărurile preparate pe grătarul Robata și în cuptorul Tandoor, nu vei rezista tentației de a-i chemi pe colegii de muncă să ți se alăture la masa de la amiază. Mâncarea caldă este servită între orele 11.30 și 15, iar tot atunci îți poți comanda un business lunch consistent. Poți vedea preparatele și prețurile specifice fiecărei zile aici. Apropo, meniul are și o variantă vegetariană.

Adresă: Str. Someșului, nr. 14
Contact: 0747 222 992

View this post on Instagram

#stradale #stradalecluj

A post shared by Daniel Scripca (@danielscripca) on

Hugo City
Dacă lucrezi în centrul orașului, atunci te poți considera un om cu adevărat norocos. De ce? Pentru că în pauza de prânz poți să dai o fugă la Hugo City și să mănânci pe săturate. Renunță la varianta comodă, aceea de a-ți comanda preparatele direct la birou și mai bine haide să te bucuri de o atmosferă călduroasă și de bucate preparate ca la carte. De luni până vineri, între orele 11 și 16, funcționează un sistem self-service în care meniurile sunt concepute astfel încât să mulțumească fiecare gust.

Adresă: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 13-15
Contact: 0752 133 546

View this post on Instagram

@m.corina8

A post shared by Radu Ene (@theraduene) on

Care e restaurantul din Cluj unde ai mâncat cel mai bun business lunch?

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 20

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Wed 20

Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj

20 February, 10:00 am - 24 February, 5:00 pm
Wed 20

Seafood & Bubbles

20 February, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 20

Don Quijote – L. Minkus

20 February, 6:30 pm - 9:00 pm
Wed 20

Expoziție Alua Tebenova – La femme nomade

20 February, 6:30 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.