Catering in Cluj: 4 recomandări pentru servicii specializate pe evenimente

Home $ Articole $ Catering in Cluj: 4 recomandări pentru servicii specializate pe evenimente

by | Dec 6, 2018 | Articole, Recomandări

Cum ai descrie un eveniment perfect? Probabil îți imaginezi un spațiu frumos aranjat în care invitații se simt foarte bine și nu mai contenesc cu laudele la adresa mâncărurilor servite, a decorului, a întregii atmosfere create. Iar tu ești în centrul atenției, te relaxezi alături de oameni dragi și nu regreți nicio secundă faptul că ai ales să lucrezi cu o firmă specializată pe organizarea de evenimente, ce te-a scutit de o muncă în plus și ți-a pus la dispoziție exact ceea ce ai cerut pentru ca lucrurile să decurgă precum le-ai plănuit.

Peste ani și ani, când îți vei aduce aminte de această experiență, ar fi de preferat să o asociezi cu un real succes, numai bun de povestit nepoților. Dar, până atunci, e cale lungă, iar primul pas pe care trebuie să-l faci astăzi este să alegi acea firmă care știi că nu te va dezamăgi. Pentru că și noi ne dorim să fii mulțumit de evenimentul tău, îți recomandăm 4 servicii de catering specializate pe evenimente, la care poți apela în funcție de dorințele tale.   

Expand Catering
Indiferent de tipul de eveniment organizat, fie el corporate, cultural sau privat, meniurile și platourile de aperitive trebuie să îi încânte pe toți invitații. Nu contează doar gustul preparatelor, ci și aspectul acestora, modul în care au fost aranjate în farfurie. Mâncarea se poate dovedi o mare bătaie de cap, mai ales dacă nu apelezi la firme de încredere. Dacă vorbim despre Expand Catering, nu se pune problema lipsei de promptitudine. Nu puține au fost evenimentele pe care le-au organizat, peste 5000, mai bine zis, iar experiența în domeniu îi ajută să se plieze cu ușurință pe cerințele fiecărui client. Meniurile pe care le concep sunt dedicate atât celor care preferă carnea, cât și celor vegetarieni, iar doritorii pot alege și alte servicii pe lângă cel de catering, pentru a se asigura că evenimentul le cuprinde pe toate.

Marty Events
Știi și tu vorba aceea Gusturile nu se discută, dar atunci când organizezi un eveniment important pentru tine, ți-ai dori ca mâncarea să fie pe gustul majorității celor invitați. Ei bine, această preocupare se rezolvă de îndată cu serviciile oferite de Marty Events. Preparatele din meniu sunt originale și rafinate, concepute simplu, dar cu bun-gust și aromate cu ingrediente proaspete. Pe lângă mâncarea de excepție, Marty colaborează cu Prăjitoria de Cafea Olivo și pun la dispoziție un coffee bar desăvârșit pentru iubitorii cafelei de specialitate. Clienții se declară mereu mulțumiți, nu doar de calitatea serviciilor, ci și de seriozitatea de care dă dovadă personalul prezent la eveniment.

Exclusiv Catering
Exclusiv Catering nu putea să lipsească din această listă, mai ales că se află în această piață de mai bine de 15 ani. Anii de experiență demonstrează profesionalism și faptul că, indiferent de serviciul ales, ai siguranța că acesta va fi unul de calitate. Aceștia livrează meniuri personalizate la orice locație, însă poți foarte bine să îți lași întreg evenimentul pe mâinile lor, căci vor ști să îl organizeze ca la carte. Oferă spre închiriere două săli de evenimente, consiliere pentru a alege tema perfectă, decorarea locației, personal calificat, servicii de foto, video, muzică, momente artistice, dar și alte lucruri de amănunt care transformă orice petrecere sau business event într-o experiență unică.

Express Chef
De îndată ce intri pe site-ul celor de la Express Chef, vei fi întâmpinat de sloganul Experience good tase, wherever you are, iar o scurtă privire la pozele cu preparatele ce arată absolut delicios te va convinge că mottoul pe care l-au ales este cât se poate de potrivit. Serviciul de catering și delivery a pornit în anul 2009 din dorința a doi bucătari profesioniști de a oferi clienților un alt fel de meniu, complet și complex, bineînțeles à la carte. În prezent, echipa măsoară peste 50 de angajați care mizează pe seriozitate în preluarea comenzilor și pe respectarea timpului de livrare. Atât platourile cu aperitive, cât și preparatele calde sunt inspirate din bucătăriile internaționale, iar deserturile îți fac poftă numai când le citești denumirile. Din fericire, poți opta pentru metoda delivery și să te bucuri acasă de bunătățile oferite, fără a fi nevoie să organizezi un eveniment numai pentru a gusta delicatesele din meniu.

La ce firmă specializată pe evenimente ai apelat până acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!