10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta la Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta la Cluj

by | Feb 11, 2019 | Articole, Recomandări

Am revenit cu o nouă serie de recomandări ce te vor scoate din casă. Săptămâna aceasta e Ziua Îndrăgostiților și chiar dacă ești adeptul acestei sărbători sau nu, poți profita de exprimarea iubirii sub diverse forme artistice. Acum că am stabilit laitmotivul săptămânii, hai să vedem care ar fi 10 lucruri #cool ce au loc în Cluj în acest context.

Marți – Bucură-te de muzică
Turneul Classic Unlimited aduce din nou muzica în locuri neconvenționale și te invită la o seară alături de pianistul Bogdan Vaida. Nu există o taxă de participare la eveniment, însă participanții sunt încurajați să doneze pentru susținerea turneului, primind în schimb un suvenir. Îți poți rezerva locul prin formularul de aici.

Joi – (Re)Descoperă o poveste de iubire
Cu siguranță știi câte ceva despre povestea de iubire dintre Maitreyi Devi și Mircea Eliade, prezentată și în romanul ce poartă numele fetei, la rândul său scriitoare. Poți afla detalii despre idila dintre cei doi chiar de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul prezentării „Povestea de dragoste Eliade-Maitreyi“, din cadrul Maitreyi Devi. Povestea adevarată, ce va avea loc la Muzeul de Artă. Ce zici?

Joi – Află povești de dragoste clujene
Cluj Guided Tours îți propune o incursiune în istoria romantică a orașului, aflând Povești de dragoste clujene. Vei afla ce cupluri celebre și ce idile picante a găzduit orașul, precum și alte taine din sfera iubirii. Prețul unui tur este de 20 de lei per persoană, fiind necesară o rezervare prin completarea formularului de aici. Ce mai aștepți?

Joi – Iubirea prinde glas
Celebrul tenor Alesandro Safina, va susține un concert la Sala Polivalentă chiar de Ziua Îndrăgostiților, aducând iubirea în prim-plan. Ești invitat la o seară de delectare, purtat de stilul pop opera al cântărețului. Nu uita să-ți iei biletul de aici.

Joi – Ce nu faci pentru iubire?
Spectacolul „In the name of love“ prezintă modul în care iubirea se manifestă în societatea contemporană, unde media jonglează cu înțelesul acestui termen. Aruncă o privire la modul în care iubim și cum ne așteptăm să se manifeste iubirea, printr-un spectacol ce îmbină teatrul cu muzica. Nu uita să își iei biletul de aici.

Vineri – Fii creativ încă de dimineață
O nouă ediție CreativeMornings se apropie, adunând comunitatea creativă din Cluj la o întâlnire în care se dezbat idei. De data aceasta, tema evenimentului este simetria, avându-l ca invitat pe Kai Brand-Jacobsen, care implementează programe de pace. Probabil că ești deja curios și te vei bucura că înregistrările la eveniment încep chiar azi. Ne vedem acolo!

Vineri – Love or Lust?
Prin Love or Lust ești pus în situația de a alege una dintre cele două tabere puse în joc, căci ambele își au locul la petrecerea organizată de The date la Cluj Arena. Prețul unui bilet este de 35 de lei și ți-l poți lua de aici. Tu ce alegi?

Sâmbătă – That’s Amore
Show-ul That’s Amore, al trupei David & The Six Martini îți propune o explorare a iubirii prin intermediul muzicii. Nu rata spectacolul trupei clujene deja devenit tradițional, luându-ți din timp biletul de aici.

Sâmbătă – Lasă-te captivat de dans
Sâmbătă, la Fabrica de Pensule, poți să urmărești un spectacol de dans contemporan ce îți va demonstra că „dansul trebuie dansat și nu analizat“. Dacă ești curios cu privire la tainele dansului, nu ezita să participi. Taxa de suport este de 20 de lei.

Duminică – Ia-ți porția de râs
După o săptămână plină de iubire, să trecem și la lucruri mai puțin serioase, adică la un exercițiu de relaxare prin cea mai la îndemână metodă… râsul. Dan Badea își propune să descrețească frunți și să aducă hohote printre cei prezenți la show-ul de stand-up din restaurantul The Cookers. Prețul biletului este de 75 de lei, iar locurile sunt limitate, așa că nu uita să-ți rezervi locul din timp.

Ți-ai făcut și alte planuri pentru săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!