10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta la Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta la Cluj

by | Mar 4, 2019 | Articole, Recomandări

Dacă e luni, atunci e clar că venim cu o serie de recomandări ca să te ajutăm să profiți de ce oferă orașul. Și de data aceasta îți recomandăm 10 lucruri cool pe care să le faci și care să îți coloreze săptămâna. Să vedem care sunt acestea.

Luni – Mergi la spectacol
Scena Casei de Cultură a Studenților îi va găzdui pe Marius Manole și Șerban Pavlu într-o poveste a doi politicieni și prieteni aflați la răscruce. Spectacolul Demnitate se anunță a fi un thriller despre prietenie,loialitate, politică și corupție ce te va captiva. Mai sunt doar câteva locuri așa că grăbește-te să îți iei biletul de aici.

Luni sau miercuri – Descoperă tangoul simfonic
Ai ocazia în două zile să te bucuri de un concert de tango simfonic. După ce Tango Simfonic a avut un mare succes în anii trecuți atât în România, cât și în Argentina și Elveția, Analia Selis revine alături de Omar Massa, Julian Caeiro, dirijorul Vladimir Agachi și Young Famous Orchestra cu un nou concert ce îi va vrăji pe clujeni. Încă poți să îți iei biletul de aici.

Începând de azi – Admiră arta
Mai mulți studenți ai UBB de la diverse facultăți vor expune fotografii, picturi, lucrări grafice și benzi desenate în cadrul primei ediții a UBB Art. Evenimentul își propune să promoveze preocupările artistice ale studenților și are vernisajul azi de la ora 17 pe Str. Moților nr. 11, în sala 300. Poți să vizitezi expoziția până în 29 martie, în intervalul orar 11.00-15.00.

Marți – Competiția ia mai multe forme
Cafeaua e cu atât mai bună cu cât modelul de latte art de pe ea e mai interesant. Cei de la Meron și-au propus să îi răsplătească pe cei care ne încântă cu inimioare, frunze sau lebede pe cafea, organizând o competiție de latte art. 32 de participanți se vor duela în forme care mai de care spre deliciul iubitorilor de cafea. Pentru cei curioși intrarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile.

Marți – Află mai multe despre voluntariat
În Cluj oportunitățile de voluntariat sunt diverse, având posibilitatea să faci ceva ce se potrivește cu personalitatea ta – poți ajuta cauze sociale, animale sau chiar participa la construirea unui festival. Dacă nu ai făcut până acum voluntariat, sigur te-a bătut măcar o dată gândul în studenție să încerci, mai ales că știi la nivel individual că voluntariatul e benefic. Poți afla mai multe insight-uri despre voluntariatul din România de la trei oameni implicați în acest domeniu: Andreea Petruț (activistă și fostă reprezentantă a studenților), Elena Trifan (antropolog și cercetătoare a programelor de dezvoltare personală) și Tobias Pasăre (voluntar activ și analist al impactului Legii Voluntariatului). Discuția va fi moderată de sociologul Maria Martelli, iar intrarea este liberă.

Miercuri – Ieși cu gașca la Social Quiz
Ieșirile cu prietenii sau cu echipa de la muncă pot avea un mare succes dacă alegi cadrul potrivit. Pentru a socializa mai mult și a schimba obișnuitele teme de discuție, îți sugerăm să mergi cu gașca la Social Quiz. Sunt 6 domenii, 10 runde, râsete și negocieri în echipă garantate, așa că începe întreabă-ți prietenii ce fac miercuri și fă-ți rezervarea la 0752.133.546. Și noi am participat și ți-am povestit despre cum a decurs pentru noi experiența în articolul de aici.

Vineri – Scoate-ți mama în oraș
Dacă și mama ta e în Cluj, de 8 martie e ocazia perfectă să o scoți în oraș. Pe lângă nelipsitele flori poți alege să îi faci un cadou diferit și să vă faceți o ședință foto împreună la Bookstory. În funcție de numărul pozelor pe care le faceți, puteți lăsa o donație, iar pozele le puteți ridica printate peste 4-10 zile. Ziua nu ar fi completă fără o masă copioasă, iar Bistro Sorriso îți sugerează să îți inviți mama la cină și să vă răsfățați cu bucatele gătite de ei. Au și o surpriză, deci mai stai pe gânduri?

Vineri și sâmbătă – It’s party time
Hi Fi Fi revine cu a doua ediție, propunându-ți un weekend animat de muzică și dans. Experiența va fi întregită de optimizarea dimensiunilor audio și video astfel încât atmosfera să fie cât mai spectaculoasă. Dacă nu ți-ai luat biletul încă, o poți face de aici.

Sâmbătă – Sărbătorește 5 ani de Reactor
Luna aceasta este luna aniversară pentru Reactor, ocazie cu care ești invitat la un spectacol ce a luat contur în 2016. Spectacolul Istorie subiectivă a fragilității e o reflecție asupra vulnerabilității individului, ce te lasă cu întrebări precum „Care sunt lucrurile care mă de/limitează? Pot să fiu mai bun?”. După spectacol poți rămâne la o discuție cu echipa, așa că nu uita să îți iei biletul de aici.

Oricând săptămâna aceasta – Vizitează noul magazin PUMA
Primul magazin PUMA din Cluj are azi deschiderea și îl vei putea vizita oricând chiar în centrul orașului, în Complexul Central (Str. Regele Ferdinand 22-26), la etajul 2. După ce te vor tenta colecțiile lor vei avea un motiv în plus să faci sport cu noile achiziții. Tu când plănuiești să le treci pragul?

Tu ce îți propun să faci în această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!