Irina Margareta Nistor primește Premiul The Woman pentru Întreaga Carieră

Home $ Știri Cluj $ Irina Margareta Nistor primește Premiul The Woman pentru Întreaga Carieră

by | Mar 13, 2019 | Știri Cluj

Conferința de Leadership Feminin The Woman premiază femeile remarcabile care își asumă riscuri, care depășesc limite și au un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte. Irina Margareta Nistor, Comentator de Cinema, Radio-TV și Interpret acceptă premiul pentru întreaga carieră The Woman Lifetime Career Award, oferit în cadrul Galei Premiilor The Woman, din 28 Martie, la Cluj-Napoca.

Distincția vine ca o recunoaștere a modului în care Irina Nistor, o femeie hotărâtă şi pasionată, a reușit prin intermediul vocii sale, pătrunzătoare şi marcantă, să inspire o ţară întreagă, devenind un simbol al libertăţii în perioada comunistă. Irina Margareta Nistor este recunoscută ca lider în industria din care face parte, reinventându-se cu fiecare ocazie, fără să fie nevoită să facă compromisuri de la personalitatea-i efervescentă. Lifetime Career Award este oferit de Aegon, susținător al mentalităților orientate spre învățare continuă.

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu întotdeauna!

Prezența Irinei Nistor în cadrul The Woman este un prilej excepțional de a cunoaște dincolo de peliculă, un om devenit simbol național. Vocea filmelor, Irina Margareta Nistor, urcă pe scena The Woman pe 28 Martie pentru a împărtăși viziunea despre viață și leadership în cinematografie, în stilu-i caracteristic. Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu întotdeauna! – ce se află dincolo de această tematică, vor afla peste 600 de femei, prezente la eveniment.

Irina Margareta Nistor este Comentator de cinema, Radio-TV si Interpret, fiind vocea care a dublat mii de filme străine care circulau pe casete video în perioada de dinainte de ’89. În anul 1980, a început să lucreze în Televiziunea Română, unde a subtitrat peste 500 de pelicule și a realizat emisiuni ca “Ecranul”, “Serialul Serialului” sau “Video Ghid”.

Este cunoscută pentru dublarea în secret a peste 3000 de filme înregistrate pe casete VHS aduse din Vest în perioada comunistă, fiind decorată cu Medalia Carol I, pentru merite deosebite aduse culturii române. Povestea Irinei este spusă în documentarul “Chuck Norris vs. Communism”, regizat și dedicate ei de Ilinca Călugăreanu.

De 8 ani, organizează Festivalul de Psihanaliză și Film – proiecția românească a European Psychoanalytic Film Festival – festival care își propune să faciliteze participanților un moment de reflecție – despre fericire, căutarea frumosului și a evoluției, încurajarea creativității și a potențialului de fericire din fiecare dintre noi.

Femei de excepție, lideri ai schimbării, premiați în cadrul The Woman Gala Awards

Gala Premiilor The Woman recunoaște meritele femeilor implicate în comunitate, a celor care și-au asumat roluri de management, care au înțeles că prin implicarea proprie pot schimba mentalități, dezvoltă oameni și susține eforturile celor din jur. Categoriile propuse anul acesta sunt: Game Changer Award, Education Award, Millenial Leader Award, Badass Woman, Lifetime Career Award, Most Appreciated Leader Award. Femeile nominalizate sunt aliniate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a-i inspira pe cei din jur în fiecare etapă a carierei lor.

TheWoman: (sf) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider. Înscrierile pentru ediția 2019 continuă aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!