5 bagel-uri pe care să le încerci la New York Bagels

Home $ Articole $ 5 bagel-uri pe care să le încerci la New York Bagels

by | Mar 13, 2019 | Articole

Pornesc de la premisa că ați apucat până în acest moment să treceți măcar o dată pragul celor de la New York Bagels. Chiar nu ați avea nicio scuză să fie altfel: locație centrală, opțiunea de a savura bagel-urile în shop sau to-go, sortimente câte vreți (mai nou chiar mai multe decât vreți, căci au introdus și unele noi), plus personalul care vă schimbă dispoziția instant cu energia pe care o transmit clienților. Nici n-am mai pus la socoteală cât sunt de bune, pufoase și gustoase bagel-urile pe care le găsiți aici, acest aspect fiind deja de la sine înțeles.

Astăzi vă povestesc despre 5 sortimente care, din punctul meu de vedere, sunt un must-try la New York Bagels, mai ales că începând cu săptămâna aceasta locația va fi deschisă pentru pofticioși și în zilele de sâmbătă, în intervalul 09.00 – 15.00. Mai mult timp, mai multe bagel-uri!

Lista debutează cu simpaticul Egg salad și vă spun și de ce. A fost surpriza localului pentru mine, preparatul acela la care te uiți lung și cu destul de multe îndoieli până să-i dai o șansă, care îți tot face cu ochiul și te ademenește, dar amâni momentul în care ți-l comanzi pentru că nu vrei să riști. Ei bine, într-o zi în care toate-mi mergeau prost, am decis în sfârșit să-l aleg pe acesta. Și ziua a devenit mai bună. Doar prin simpla combinare a oului, maionezei și salatei, pe un bagel ușor crocant. Viața e chiar simplă câteodată.

Nu am cum să scriu un asemenea articol și să nu includ primul bagel pe care l-am comandat întâia dată când am ajuns la New York Bagels. Îmi era o foame de lup, mi-am luat două, crezând că-s mici cât pumnul meu – unul era cream cheese (ceva clasic), celălalt era Smoked salmon și a rămas printre preferatele mele. Cremă de brânză, somon afumat, ceapă și capere. Oh, primul bagel nu se uită niciodată.

Simply because I love prosciutto, nu pot continua fără să menționez bagel-ul cu Prosciutto, cremă de brânză, salată și roșii, un adevărat răsfăț gustativ în diminețile în care simțiți că e ziua voastră norocoasă, că nimic nu vă poate opri. Sau cele în care sunteți atât de adormit și supărat că a trebuit să vă treziți, încât musai trebuie să vă oferiți una dintre cele mai delicioase variante din meniu. Pentru fericirea voastră.

Și pentru că poporul a cerut, un bagel nou a apărut în meniu. Îi spune simplu – Hummus, este o opțiune pentru vegetarieni, cu hummus (um, evident), rucola și ardei. Acum ne putem întâlni cu toții fericiți la New York Bagels, chiar și cu prietenii care până acum își dădeau ochii peste cap când auzeau unde mergem și spuneau – ”Nu au nimic pentru mine acolo”. Problem fixed.

Dacă credeți că voi încheia această listă fără să aduc în atenția voastră ceva ușor dulce, mă cunoașteți foarte puțin. Aveți două opțiuni dulci – Peanut butter and jelly și cream cheese and jelly, dar îl voi recomanda pe cel din urmă din simplul motiv că știu că nu toți ne înțelegem atât de bine cu untul de arahide. Cream cheese and jelly, după cum îi spune și numele, conține cremă de brânză și gem, și pe cât de uimiți v-ați putea uita la acest mix, pe atât de surprinși veți fi de îmbinarea perfectă a aromelor.

Care este bagelul tău preferat de la New York Bagels?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!