Cele mai bune motive pentru care să îți începi ziua cu un LifeJuice proaspăt

Home $ Articole $ Cele mai bune motive pentru care să îți începi ziua cu un LifeJuice proaspăt

by | Apr 2, 2019 | Articole

Știți perioadele acelea din viață în care nici nu știți ce zi e, când dormiți, când mâncați, când dați seen la mesajele prietenilor? Eu sunt în mijlocul unei astfel de crize existențiale. Doar ieri a început săptămâna și deja am impresia că alerg non-stop de vreo 4 sau 5 zile. Partea bună e că am dobândit deja o oarecare experiență cu oboseala, îmi știu limitele și, mai mult decât atât, știu de ce am nevoie ca să-mi câștig energia de a continua: să fac apel la cât mai multe preparate care să-mi alimenteze corpul corespunzător și să dorm când simt că nu mai am cale de scăpare.

Haosul săptămânii acesteia a fost oarecum planificat, așa că vă puteți imagina ce am făcut. Am apelat la bunii prieteni de la LifeBox. Imediat ce aud curierul sunând la ușă, știu că dimineața mea va începe în forță. De data aceasta am ales să îmi completez pachetul hrănitor cu băuturile LifeJuice băuturi naturale, produse în fiecare zi în orașul Cluj. Presate la rece și 100% naturale, sortimentele de fresh LifeJuice nu conțin gluten, lactate, aditivi, coloranți artificiali, conservanți sau zahăr.

Astăzi vă povestesc și vouă ce aveți de câștigat de la fiecare dintre aceste băuturi delicioase și energizante, o aromă aparte în fiecare zi, care vin doar la pachet cu meniul LifeBox.

Captezi toată energia din guarana
Trebuie sa fie ceva cu adevărat extraordinar în pădurile amazoniene din Brazilia, pentru ca ele să ne ofere o plantă atât de puternică precum guarana. Liana ale cărei semințe sunt cunoscute sub numele de „fructele tinereții” au un conținut ridicat de cafeină. Cat de ridicat? O sămânță de guarana echivalează cu două boabe de cafea. Cu un puternic efect energizant asupra sistemului nervos central, guarana stimulează în același timp metabolismul și susține arderea grăsimilor. Alături de varza roșie, mărul rosu, lime, ghimbir și afine, pudra de guarana transforma fiecare LifeJuice de luni într-un shot tonic.

Activezi puterea magică a nutrienților din spirulină
Așa cum spirulina se dezvoltă cel mai bine în medii calde și însorite, în iazurile și în lacurile cu apă proaspătă, și tu vei resimți din plin efectul revitalizant al nutrienților din microalga verde-albăstruie. Spirulina are proprietăţi benefice pentru întregul organism, cu beneficii deosebite pentru ficat, stomac, colon, inimă și pentru sistemul nervos. Prin efectul ei detoxifiant, spirulina scade colesterolul rău și combate anemia, cu un impact pozitiv asupra frumuseții tenului. În fiecare sticlă Lifejuice de marți și de sâmbătă veți găsi din plin spirulină, alături de măr verde, ananas, lămâie, mentă și broccoli.

Susții o circulație sănătoasă a sângelui, cu ajutorul turmericului
Fascinația Orientului vine din bogătia de arome captivante și din explozia de culori. Pachetul tau LifeBox de miercuri aduce o notă exotică în meniul zilei datorită uneia dintre cele mai irezistibile băuturi pe care ai putea să o savurezi vreodată, cu turmeric, ananas, mango, măr, morcov și portocală. Fresh-ul portocaliu, preparat din planta asiatică înrudită cu ghimbirul, m-a surprins cu un gust iute-amărui și cu o aromă puternică. Rădăcina turmericului este bogată în potasiu, magneziu și vitamina B6 și are proprietăți de îmbunătățire a circulației sângelui și de întărire a sistemului imunitar.

Îți echilibrezi simțurile, cu antioxidanții din moringa
În munți Himalaya, unde doar cei curajoși se avântă, moringa oleifera crește netulburată de haosul marilor orașe și de zgomotul vieții grăbite. Cunoscut și sub numele de „arborele vieții”, acest pom ne oferă frunze și păstăi cu excelente proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Conținutul lor bogat în vitaminele B6, C, B2 și A, precum și în fier, magneziu și beta-caroteni este un bun aliat în lupta cu radicalii liberi din corp și cu inflamațiile induse de stresul oxidativ. Moringa contribuie la scăderea tensiunii arteriale, iar băutura mea de joi vine împreună cu măr verde, lămâie, banană și avocado.

Îți lași mintea și trupul în grija ginsengului siberian
Cunoscută și folosită de multe secole în Rusia și în China, această plantă este asemănătoare cu faimosul ginseng asiatic. Înțelepciunea populară spune că Ginsengul siberian crește energia și vitalitatea, îmbunătățind activitatea fizică, dar și pe cea mentala. Rădăcina ginsengului conține compuși cu rol de susținere a procesului de reduce a stresului oboselii, cărora li se atribuie calitatea de încetinire a procesul de îmbătrânire. Fiecare LifeJuice de vineri și de duminică îți aduce beneficiile ginsengului siberian, alături de aromele delicioase ale perelor, lămâilor, sfeclei, ananasului și mărului.

Nu uitați că băuturile LifeJuices pot fi comandate doar împreună cu fiecare LifeBox, despre care eu v-am povestit mai multe la un moment dat în articolul de aici. Au prețul de 11 lei. Pentru mine, sucurile au fost o pauză revigorantă, care mi-au setat the mood of the day și vi le recomand cu drag.

Tu le-ai încercat?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!