7 parcări aproape de aeroportul din Cluj-Napoca

Home $ Articole $ 7 parcări aproape de aeroportul din Cluj-Napoca

Visezi de ceva timp la această vacanță și iată că momentul mult așteptat se apropie cu pași repezi. Bagajele sunt gata, destinația este deja de mult timp aleasă, toate detaliile sunt puse la punct… dar ceva nu te lasă să dormi noaptea. Unde lași mașina când mergi la aeroport? Cu așa multe bagaje, e destul de greu să mergi cu autobuzul (linia 5, dacă vrei să te aventurezi), iar de un taxi poate nici nu se pune problema, mai ales dacă nu locuiești în Cluj.

Prin urmare, iată mai jos o listă cu parcări din vecinătatea Aeroportului International Avram Iancu Cluj care te vor scăpa de această grijă, având astfel posibilitatea să te relaxezi pe deplin în vacanță. Toate au program non-stop.

Parking Preț / zi Preț / 30zile Distanță aeroport Transfer
Dezpezzi auto 40 RON 220 RON 2.9 km Da
Ready4Go 50 RON 300 RON 2.5 km Da
Holiday Parking 50 RON Negociabil 1.6 km Da
Best Fly Parking 50 RON 600 RON 450m Da
Park & Fly 50 RON 300 RON 2.6 km Da
Good Park / RON / RON 3 km Da
Wizz Parking 40 RON 370 RON 550m Da

1. Dezpezzi auto Park & Fly
La o distanță de aproximativ 3 kilometri față de aeroport, acestă opțiune dispune de facilitățile necesare pentru a-ți ști mașina în siguranță. Transferul până la aeroport este inclus, deci nu ar trebui să îți faci probleme în această privință.

Adresă: Strada Crişeni 2, Dezmir

2. Ready4Go
Situată la aproximativ 2,5 kilometri față de aeroport, și această parcare îți va găzdui, in siguranță, mașina mult iubită. Tot ce îți rămâne de făcut este să dai jos bagajele și să intri în starea de vacanță. Și în acest caz, transferul este inclus.

Adresa: Strada Straja 3

3. Holiday Parking Cluj
O opțiune ceva mai aproape de aeroport, la doar 1,6 kilometri distanță, parcarea dispune și de locuri acoperite în caz că ai analizat prognoza meteo și aceasta din urmă amenință cu grindină. Sau poate, pur și simplu, abia ai spălat autoturismul.

Adresa: Strada Planoarelor 11

4. Best Fly Parking
Fiind situată la aproximativ 400 de metri de aeroport, nici nu vei mai avea nevoie de transfer, pentru că gândul la concediu te va purta cu tot cu bagaje până la poarta de îmbarcare. Astfel, ai reușit cu brio și ai mai scăpat de o grijă.

Adresa: Traian Vuia 222

5. Park2Fly
Doar aproximativ 2 kilometri și jumătate te mai despart de atmosfera de vacanță indusă de aeroport, în care vei intra cu siguranță încă din primele secunde. Transferul este și el asigurat.

Adresa: Traian Vuia 61

6. Good Park
Cei trei kilometri pe care îi vei parcurge până la aeroport (și în acest caz vei uită de grija transferului) vor trece la fel de repede precum zboară gândul tău la locația exotică în care te vei trezi în câteva ore. Momentan, parcarea este în curs de renovare, însă va fi disponibilă din nou începând din luna august 2023. Până atunci, echipa Good Park va reveni și cu tarifele actualizate.

Adresa: Căpitan Grigore Ignat 42A

7. Wizz Parking
Dacă ți se pare o veșnicie drumul parcurs între parcare și aeroport, această variantă îți va surâde, fiind la o distanță de doar 500 de metri față de locul plecării tale către destinația la care visezi de un an.

Adresa: Traian Vuia 232

Acum că ai pus la punct și acest detaliu, cât timp a mai rămas până să ajungi în vacanța pe care o meriți cu desăvârșire?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!