Vrei să scapi de părul inestetic de pe corp? Iată top 3 beneficii ale epilării definitive!

Home $ Diverse $ Vrei să scapi de părul inestetic de pe corp? Iată top 3 beneficii ale epilării definitive!

by | Aug 30, 2019 | Diverse

Deși epilarea definitivă este o procedură apărută pe piață încă de acum mult timp, sunt puține femei care aleg să scape de părul nedorit de pe corp cu ajutorul ei. Motivele sunt variate: prețuri piperate, nesiguranță, comoditate. Cu toate acestea, epilarea definitivă este cea mai bună opțiune pentru femeile care vor să aibă o piele fină și strălucitoare.

În comparație cu metodele tradiționale de epilare (ceară, cremă, lamă de ras), epilarea definitivă este faimoasă pentru avantajele pe care le oferă pe termen lung. Iată câteva dintre beneficiile acestei proceduri:

1. Vei avea o piele catifelată mult timp

În primul rând, laserul are avantajul că poate subția firul de păr și astfel scapi de problemele legate de foliculită, fire pe sub piele inestetice sau evidențiate. Epilarea cu laser este metoda preferată de femeile care au fire de păr groase sau închise la culoare, deoarece pe acest tip de păr laserul acționează cel mai bine. E nevoie de mai multe ședințe pentru a te bucura de rezultate vizibile, în principiu în jur de 6-8 ședințe. Pentru a avea o piele catifelată este important ca înainte de fiecare ședință să îți faci acasă gomaje cu exfoliante pentru corp, astfel încât să te bucuri din plin de rezultatele epilării.

2. Este o procedură non-invazivă

Epilarea cu laser nu are niciun fel de efect secundar, contrar unor păreri și mituri legate de efectul acelor impulsuri puternice de lumină. Această metodă nu provoacă niciun fel de rană sau arsură la nivelul dermului, indiferent că ai sau nu pielea mai sensibilă. Desigur, e posibil să simți un ușor disconfort ca o ciupitură scurtă, însă dacă ar fi să te gândești la beneficiile de după, ar merita efortul.

3. Reprezintă o investiție pe termen lung

Multe femei evită să apeleze la epilarea definitivă din cauza costurilor, însă puține știu cât de mult își vor recupera investiția ulterior când vor fi nevoite să mai meargă la epilat doar o dată sau de două ori pe an. Dacă ar fi să te gândești cât ai cheltui în fiecare lună mergând la epilare cu ceară, vei vedea că te apropii de costurile pe care le-ai avea dacă ai alege epilarea definitivă.

4. Nu există riscul de a dezvolta infecții ale pielii

Putem spune cu certitudine că epilarea cu laser nu implică niciun fel de risc, deoarece aparatele sunt special concepute pentru a crea tot confortul pacientelor și pentru a asigura rezultatele dorite pe termen lung. Tehnologia folosită în cadrul acestei proceduri este una extrem de avansată, așadar poți avea toată încrederea.

În concluzie, epilarea cu laser este cea mai bună alternativă la orice altă metodă pe care ai adoptat-o până acum. Pe lângă beneficiile de ordin estetic, epilarea definitivă te ajută pe termen lung să economisești timp, bani, să nu mai simți durerea pe care o simți în timpul altor proceduri (cum ar fi epilarea cu ceară) și să te bucuri de niște rezultate uimitoare.

surse foto: Shutterstock.com

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!