Unde te poți da cu kartul în Cluj

Home $ Articole $ Unde te poți da cu kartul în Cluj

Articolul a fost actualizat în iunie 2023.

Vine weekend-ul și nu știi ce să mai faci? Noi îți sugerăm să îți petreci o zi pe pista de karting, însetat de aventură și cu adrenalina dată peste cap. În plus, nu trebuie să fii șofer profesionist pentru a putea manevra un kart. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi și să uiți de griji.

La T&T Karting Transilvania adrenalina atinge cote maxime. La doar 5 kilometri de Dej, locația nu doar că este foarte aproape și de Cluj, dar prezintă și un circuit outdoor sigur, construit după normele Comisiei Internaționale de Karting. Acesta are o lungime de 800 de metri și o lățime a benzii între 8 și 10 metri. Suficient cât să încerci tot felul de drifturi și scheme care te scot din zona de confort. Locația este perfectă atât pentru un teambuilding, cât și pentru o evadare de weekend… într-un mod mai inedit. Orarul de funcționare este de luni până vineri, între orele 14:00 – 20:00, iar în weekend îți poți testa curajul între orele 10:00 și 20:00. Tarifele variază în funcție de kartul pentru care optezi, dar ca să îți faci o idee, prețurile pornesc de la 45 de lei și ajung până la 70, pentru un interval de 10 minute.

Adresă: sat Nireș, la 5 kilometri de Dej, la drumul județean 161D
Contact: +40 742 277 376 || +40 756 031 313 || [email protected]

Dacă vrei ca experiența să fie memorabilă, dă o fugă la Buggy-Zone Offroad Karting. Vei fi astfel în mijlocul naturii, unde îți vei testa limitele alături de prieteni. Nu este, după cum deja ți-ai dat seama încă din nume, o pistă normală de karting, de care vezi în filmele de acțiune. Vei străbate cărări după bunul plac și vei putea face drifturi în voie. Dar, dacă te decizi să mergi aici după o ploaie serioasă, ia-ți cele mai rele haine din dulap, căci riști să te afunzi în noroi, la propriu. Dacă încă stai pe gânduri, să știi că ai o panoramă faină asupra orașului de acolo 😉 .

Adresă: Colonia Breaza 99, Dambul Rotund
Contact: 0751 133 805 || [email protected]

Pentru cei mici, există o școală dedicată activităților de acest gen. Școala de karting Go kart se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, care vor fi instruiți de către profesioniști în acest domeniu în care curajul și aventura se împletesc. Așadar, dacă cel mic este plin de energie, dornic de experiențe noi și este cunoscut drept rebelul familiei, pe pista de karting se va simți extraordinar, așa că ar merita să încerci să vezi dacă este așa.

Adresă: Metro, Strada Avram Iancu 488-490
Contact: 0772 171 382 || [email protected]

La Go Kart Cluj poți apela cu încredere fie atunci când vrei să te bucuri singur sau alături de un prieten de o activitate inedită și plină de adrenalină în Cluj, fie atunci când vrei să planifici o sesiune de teambuilding cu echipa ta. O sesiune Kart 270, 9 cp costă 50 lei/sesiune, în timp ce o sesiune Kart 390, 15cp costă 70 lei/sesiune. Pentru rezervări individuale, programul lor este: L-V 12-20, respectiv S-D 10-20. Pentru evenimente & teambuilding, programul acestora este: L-V 10-16.

Adresă: Nădășelu
Contact: 0739853530 (pentru rezervări individuale), 0755378951 (pentru evenimente & teambuilding) | | [email protected]

Dacă apelezi la VMax Karting Cluj, ar fi bine să știi că și-au propus să devină Your go-to Electric Indoor Karting Track in Cluj Napoca. Apelând la ei, poți alege între mai multe tipuri de sesiuni: Sesiunile Adult (preț membri – 70RON, preț non-membri 80RON), Sesiunile Junior (preț membri – 60RON, preț non-membri, 70RON), Sesiunile VMAX (exclusiv pentru membri VMAX, preț membri – 90RON), Sesiunile Grand Prix care se organizează pentru un grup de minim 8 adulți (preț/participant – 200RON).

Adresă: Strada Fabricii de Zahăr nr. 165
Contact: [email protected]

Și, din nefericire, lista se cam termină aici. Dar promitem că atunci când vom descoperi noi locații unde putem să ne deconectăm de la griji, vă vom da de veste cât mai repede.

Ce zici, intri într-o competiție cu prietenii tăi la karting?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!