Unde te poți da cu kartul în Cluj

by | Sep 18, 2019 | Articole, Descoperă Clujul

Vine weekend-ul și nu știi ce să mai faci? Noi îți sugerăm să îți petreci o zi pe pista de karting, însetat de aventură și cu adrenalina dată peste cap. În plus, nu trebuie să fii șofer profesionist pentru a putea manevra un kart. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi și să uiți de griji.

La T&T Karting Transilvania adrenalina atinge cote maxime. La doar 5 kilometri de Dej, locația nu doar că este foarte aproape și de Cluj, dar prezintă și un circuit outdoor sigur, construit după normele Comisiei Internaționale de Karting. Acesta are o lungime de 800 de metri și o lățime a benzii între 8 și 10 metri. Suficient cât să încerci tot felul de drifturi și scheme care te scot din zona de confort. Locația este perfectă atât pentru un teambuilding, deoarece toate măsurile pot fi respectate, cât și pentru o evadare de weekend… într-un mod mai inedit. Orarul de funcționare este de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar în weekend îți poți testa curajul între orele 10:00 și 20:00. Tarifele variază în funcție de kartul pentru care optezi, dar ca să îți faci o idee, prețurile pornesc de la 30 de lei și ajung până la 70, pentru un interval de 10 minute.

Adresă: sat Nireș, la 5 kilometri de Dej, la drumul județean 161D
Contact: +40 742 277 376 || +40 756 031 313 || [email protected]

Dacă vrei ca experiența să fie memorabilă, dă o fugă la Buggy-Zone Offroad Karting. Vei fi astfel în mijlocul naturii, unde îți vei testa limitele alături de prieteni. Nu este, după cum deja ți-ai dat seama încă din nume, o pistă normală de karting, de care vezi în filmele de acțiune. Vei străbate cărări după bunul plac și vei putea face drifturi în voie. Dar, dacă te decizi să mergi aici după o ploaie serioasă, ia-ți cele mai rele haine din dulap, căci riști să te afunzi în noroi, la propriu. Cei de la Buggy pun la dispoziția doritorilor de aventură 4 tipuri de kart-uri pe un traseu care durează 6 minute, iar prețurile sunt după cum urmează: kart de o persoana/35 lei, kart două locuri/40 lei, iar 8 ture la prețul de 80 de lei. Dacă încă stai pe gânduri, să știi că ai o panoramă faină asupra orașului de acolo 😉 .

Adresă: Colonia Breaza 99, Dambul Rotund
Contact: 0751 133 805 || [email protected]

Pentru cei mici, există o școală dedicată activităților de acest gen. Școala de karting Go kart se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, care vor fi instruiți de către profesioniști în acest domeniu în care curajul și aventura se împletesc. Așadar, dacă cel mic este plin de energie, dornic de experiențe noi și este cunoscut drept rebelul familiei, pe pista de karting se va simți extraordinar, așa că ar merita să încerci să vezi dacă este așa.

Adresă: Metro, Strada Avram Iancu 488-490
Contact: 0772 171 382 || [email protected]

Și, din nefericire, lista se cam termină aici. Dar promitem că atunci când vom descoperi noi locații unde putem să ne deconectăm de la griji, vă vom da de veste cât mai repede.

Ce zici, intri într-o competiție cu prietenii tăi la karting?

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This