Unde te poți da cu kartul în Cluj

by | Sep 18, 2019 | Articole, Fun

Vine weekend-ul și nu știi ce să mai faci? Noi îți sugerăm să îți petreci o zi pe pista de karting, însetat de aventură și cu adrenalina dată peste cap. În plus, nu trebuie să fii șofer profesionist pentru a putea manevra un kart. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi și să uiți de griji.

Dacă vrei ca experiența să fie memorabilă, dă o fugă la Buggy-Zone Offroad Karting. Vei fi astfel în mijlocul naturii, unde îți vei testa limitele alături de prieteni. Nu este, după cum deja ți-ai dat seama încă din nume, o pistă normală de karting, de care vezi în filmele de acțiune. Vei străbate cărări după bunul plac și vei putea face drifturi în voie. Dar, dacă te decizi să mergi aici după o ploaie serioasă, ia-ți cele mai rele haine din dulap, căci riști să te afunzi în noroi, la propriu. Cei de la Buggy pun la dispoziția doritorilor de aventură 4 tipuri de kart-uri pe un traseu care durează 6 minute, iar prețurile sunt după cum urmează: kart de o persoana/35 lei, kart două locuri/40 lei, iar 8 ture la prețul de 80 de lei. Dacă încă stai pe gânduri, să știi că ai o panoramă faină asupra orașului de acolo 😉 .

Adresă: Colonia Breaza 99, Dambul Rotund
Contact: 0751 133 805 || [email protected]

Pentru cei mici, există o școală dedicată activităților de acest gen. Școala de karting Go kart se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, care vor fi instruiți de către profesioniști în acest domeniu în care curajul și aventura se împletesc. Așadar, dacă cel mic este plin de energie, dornic de experiențe noi și este cunoscut drept rebelul familiei, pe pista de karting se va simți extraordinar, așa că ar merita să încerci să vezi dacă este așa.

Adresă: Metro, Strada Avram Iancu 488-490
Contact: 0772 171 382 || [email protected]

Și, din nefericire, lista se cam termină aici. Dar promitem că atunci când vom descoperi noi locații unde putem să ne deconectăm de la griji, vă vom da de veste cât mai repede.

Ce zici, intri într-o competiție cu prietenii tăi la karting?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This