5 motive să îți începi ziua cu o cafea de la Phils Coffee Shop

by | Sep 20, 2019 | Articole

Oh, toamna, anotimpul care mă face până și pe mine să tânjesc după o cafea… Sincer, când te trezești deodată și fără voia ta aruncat în mijlocul capriciilor vremii, trebuie să lupți contra frigului cu toate armele pe care le ai la dispoziție. Eu o fac cu o cafea caldă în mână, alții știu că nu au lăsat-o jos nici când au fost peste 30 de grade, dar plăcerile fiecăruia nu se discută. În schimb, se discută locul de unde vă alimentați cu licoarea magică. Mie, de exemplu, îmi place să merg la Phils Coffee Shop când mă apucă câte o criză existențială pe care doar o cafea o poate potoli.

Iar dincolo de atmosfera pe care o găsesc acolo, oamenii drăguți și liniștea care mă face să mă întreb dacă nu ajungi cumva într-un univers paralel atunci când le treci pragul, aș vrea să vă prezint alte 5 motive care mă conving pe mine să-mi încep zilele mai grele la Phils.

Cafeaua
Bineînțeles, conținutul paharului to-go sau al ceștii care 100% ajunge la story pe Instagram alături de hashtag-ul #wakemeup, este primul lucru de interes atunci când ne alegem coffee-shop-urile în care mergem. Personal, pentru că nu beau cafea zilnic sau de 3 ori pe zi, îmi doresc ca fiecare întâlnire cu această băutură să fie de la extraordinară în sus. Alegând Phils, știu că nu e loc de compromisuri, iar cafeaua de specialitate pe care o servesc nu dezamăgește niciodată. Este exact cât trebuie de aromată, lăsând impresia unui gust jucăuș la întâlnirea cu papilele gustative.

Spațiul work-friendly
Un alt lucru care devine tot mai important pentru cei mai mulți dintre noi este să avem unde să ne facem confortabili în cazul vreunui mail cu titlul ”Urgent” care ajunge înainte noastră la birou. Și ce ”noroc” că umblăm cu laptopurile după noi sau putem rezolva totul din câteva click-uri pe telefon sau tabletă, nu? Phils Coffee Shop este compartimentat în două camere, cu mese în ambele. Eu o aleg mereu pe cea din spate când trebuie să rezolv diverse lucruri work-related pentru că e mereu liniște și parcă plutește în aer un vibe care te îndeamnă să get stuff done.

Patiserie
Și pentru că de multe ori și eu, și voi, și mulți ca noi, ne trezim târziu / nu avem chef să pregătim micul dejun / nu putem mânca chiar imediat după ce ne-am ridicat din pat, avem nevoie de un loc care să ne ofere și câteva opțiuni în materie de breakfast. Poate că ne apucă foamea, poate că nu, dar better safe than sorry, right? Produsele de patiserie de la Phils Coffee Shop sunt preparate chiar acolo, în locația lor, zilnic, așa că sunt proaspete, calde, gustoase. Pe lângă asta, găsiți și câteva sandwich-uri in case you need to grab a bite.

Ceaiuri Althaus
Și pentru că odată cu toamna și frigul va veni foarte curând și pofta sau necesitatea tot mai deasă de ceai, trebuie să știți că la Phils Coffee Shop găsiți ceaiuri Althaus, un brand de ceaiuri premium care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate internațională. Au o gamă diversă de sortimente, baza lor fiind formată din ceaiuri selectate din cele mai importante culturi (China, Japonia, India și Ceylon). Dar degeaba vă tot povestesc eu, veți înțelege mult mai bine la prima ceașcă băută.

Poziționarea
Calea Dorobanților, nr. 21. Oh, ca să vezi, e (foarte posibil) aproape de biroul tău / facultatea / școala unde-i lași pe cei mici, medicul de familie etc. Ați înțeles voi ideea, pe Calea Dorobanților sigur se ivește o vizită măcar o dată la câteva zile, dacă nu mereu. Nu uitați să beți o cafea excepțională de fiecare dată când sunteți în zonă. Sau dacă nu ajungeți aici, aflați că mai au o locație mai micuță pe strada Barițiu, nr. 14. Vă așteaptă și acolo.

Voi ați fost până acum la Phils Coffee Shop?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This