Conferința Voxxed Days Cluj a ajuns la cea de-a treia ediție!

Home $ Știri Cluj $ Conferința Voxxed Days Cluj a ajuns la cea de-a treia ediție!

by | Oct 11, 2019 | Știri Cluj

În zilele de 30-31 octombrie 2019 va avea loc la Grand Hotel Napoca o conferință dedicată dezvoltatorilor software: Voxxed Days Cluj 2019, ajunsă deja la cea de-a treia ediție și care va avea anul acesta o tematică specială de Halloween! Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orașe din Europa și Asia, însă este organizat de Incremental Community, una dintre cele mai largi comunități locale de software developeri din Romania.

Membrii comunității Cluj Life beneficiază de un discount de 20% din prețul biletelor, în baza codului VDCLUJ20CL introdus la plata cu cardul pe site, aici.

Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, organizată în țărileîn care comunitățile de developeri sunt extrem de dezvoltate și adună mii de participanți. Conferința va fi structurată pe 2 secțiuni: 30 octombrie – Workshops Day & 31 octombrie – Conference Day.

Pentru Workshops Day (30 octombrie), mai sunt locuri disponibile la următoarele workshopuri:

  1. workshop Cloud-native Java with MicroProfile, Kubernetes and Istio (Trainer: Jamie Coleman, Software Engineer and Advocate la IBM UK; detalii aici
  2. workshop Clojure: Anyone can code, but only the fearless can be great — Auguste Gusteau (Trainer: Arnaud Bos, Software developer la MonkeyPatch și liderul Toulouse JUG); detalii aici.

În Conference Day (31 octombrie) vor fi organizate 15 sesiuni în 3 săli în paralel, pe următoarele domenii: JAVA, JMV, Machine; Learning, IOT; Frontend, Web & Mobile; DevOps, Architecture, Databases.

Evenimentul se va bucura de prezența unor speakeri de renume mondial, personalităţi marcante în domeniul dezvoltării şi creării de software. Aceştia vor prezenta la Bucureşti ultimele noutăţi în materie de tehnologie şi vor avea un dialog interactiv cu participanţii la conferinţă. Întreaga listă a speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului. Printre ei se numără:

Burr Sutter – Java Champion și Director of Developer Experience @ Red Hat
Andres Almiray – Java Champion și Senior Principal Product Manager @ Oracle
Vlad Mihalcea – Java Champion & CEO of Hypersistence
Sebastian Daschner – Java Champion & Developer Advocate @ IBM
Yegor Bugayenko – CEO @ Zerocracy & author of Elegant Objects
Chris Thalinger – Java Champion & Staff Software Engineer @ Twitter
Nicolas Frankel – Developer Advocate @ Hazelcast
Miro Cupak – Co-founder and VP Engineering @ DNAstack
Alex Moldovan – Open Source Engineer @teleportHQ și fondatorul conferinței JSHeroes

Prețul biletelor de tip Conference (doar pentru 31 octombrie) este de 150 euro + TVA, iar al celor COMBO (Conference Day + un workshop din Workshops Day) este de 330 euro + TVA.

Prețurile anterior enunțate sunt de tip Standard, valabile până la data de 18 octombrie 2019, ulterior acestea crescând la nivelul Late Bird (180 euro fără TVA /Conference Ticket și 390 fără TVA/COMBO Ticket).

Nu uitați că membrii comunității Cluj Life beneficiază de un discount de 20% din prețul biletelor, în baza codului VDCLUJ20CL introdus la plata cu cardul pe site, aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!