Variante to-go pentru vegetarieni și vegani în #Cluj | #vegfoodiecluj

Home $ Articole $ Variante to-go pentru vegetarieni și vegani în #Cluj | #vegfoodiecluj

by | Nov 13, 2019 | Articole, Ieși la masă

Fie că aveți un job full time sau sunteți freelanceri, mâncarea TO GO e mereu cea mai bună opțiune atunci când sunteți pe fugă. Împrumutat din occident, obiceiul de a lua prânzul la pachet sau chiar de a-l mânca în mers salvează minute importante din viețile noastre, iar eu pot confirma cu bucurie această „teorie” În Cluj, găsiți mâncare TO GO la tot pasul, iar opțiunile vegetariene și vegane nu lipsesc.

Deși am aflat de DOO it la mult timp după deschiderea lui, odată ce am pășit în localul lor foarte friendly am știut că voi deveni clientă fidelă. Îmi place să mănânc la ei, dar de cele mai multe ori prefer să iau la pachet prânzul, din lipsă de timp. Țin să precizez că folosesc recipiente biodegradabile, chiar și tacâmurile sunt din lemn, nu trebuie să vă faceți griji atunci când alegeți varianta TO GO. La ei, chiflele pentru supă și sandwich sunt făcute în casă, la fel și chiftelele din burgeri și sosurile. Meniul e variat, mulțumește chiar și cel mai mare mofturos: supe, salate, burgeri, shaorma vegană, tocănițe și alte preparate ocazionale. E ieftin, bun și environment friendly.

SoupeR e unul dintre localurile mele preferate încă de când eram în facultate. Situat chiar pe Eroilor, accesibil de oriunde, e mereu prima mea opțiune când trec prin zonă la ora prânzului. Deși vedeta meniului lor e supa, la ei puteți mânca salate foarte bune și sandwichuri (eu am deja un preferat, cel cu pesto și legume la grătar). Un meniu cu supă + salată e 26 de lei, iar cel cu supă + sandwich e doar 18 lei. În ceea ce privește meniul, au în fiecare zi 4-5 supe diferite, dintre care cel puțin 2 sunt vegane sau vegetariene, iar restul preparatelor sunt mereu aceleași. Dacă vă plimbați pe Eroilor, vă sfătuiesc să intrați la SoupeR pentru o supă caldă, o să vă placă 🙂

Dacă locuiți în Cluj de mult timp, cu siguranță ați trecut măcar o dată pragul celor de la La Piadina. Îi găsiți în mai multe locații, printre care G. Barițiu, Iulius Mall sau Bulevardul 21 Decembrie. Eu iubesc piadinele, le personalizez de fiecare dată și încerc combinații inedite. Au și piadină din aluat de post, așa că e ușor să creezi propria piadină vegană cu ingrediente la alegere. În meniu găsiți și salate, care mie îmi plac foarte mult. Pe lângă combinațiile deja existente, puteți oricând să experimentați. Pentru maxim 20 de lei, primiți o salată uriașă, alături de o piadină caldă (în loc de crutoane). Eu zic că merită încercate și salatele, dar piadinele vor avea mereu un loc special pe lista mea.

Voi ce alte recomandări ați mai avea pentru vegetarienii și veganii grăbiți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!