Testează noul site Samsara și bucură-te de 10% reducere cu codul “CLUJLIFE10”

by | Feb 19, 2020 | Articole

Din păcate, mai devreme sau mai târziu, cu toții ne întâlnim cu următoarea situație: ne place un restaurant mult de tot (poate chiar prea mult) și vrem să fim siguri că avem o masă liberă și putem face o rezervare cu ușurință la orice oră ne lovește pofta, vrem să ne fie alături în zilele în care nu ne putem mișca de pe canapea, vrem să-i studiem meniul cap-coadă de acasă pentru a vedea ce-a rămas netestat, dar și ce au disponibil în bucătărie, pentru a nu avea dezamăgiri la fața locului, vrem să aflăm tot ce-i nou în curtea lor. Și vrem să avem toate aceste opțiuni într-un singur loc, ușor accesibile. Ei bine, exact asta oferă noul site Samsara pentru iubitorii acestui loc. Haideți să vă povestesc mai multe despre toate motivele pentru care merită să-i faceți o vizită (site-ului, dar și restaurantului, deopotrivă).

1. Meniul este actualizat în timp real
Meniul complet al restaurantului poate fi vizualizat aici. But there is a catch. La secțiunea de delivery vedeți meniul actualizat în timp real. Really, how cool is that? Nu ajungi acolo și afli că nu au felul tău preferat de mâncare (pentru care, de altfel, ai și venit, că doar îl visezi de două nopți), nici nu te străduiești 10 minute încercând să alegi între două preparate, iar când în final cedezi presiunii însoțitorilor, ești anunțat cu zâmbetul pe buze că ”momentan nu îl mai avem disponibil, vă putem sugera ceva asemănător?”, nici nu vei sta cu emoții după plasarea comenzii online – oare te sună să-ți spună că nu-l au, oare nu? La Samsara știi sigur.

2. Rezervi ușor și rapid o masă pentru următoarea vizită
Nu mă pot gândi acum la nimic mai enervant decât acel moment când vreau să mănânc undeva și nu au nicio masă liberă pentru că toată lumea știe cât de bună e mâncarea acolo, iar eu nu am avut minima inspirație de a face o rezervare. Ce-i drept, nu prea mai are chef nimeni de întreg procesul de rezervare telefonică în zilele noastre, dar dacă ar fi mai simplu? La Samsara, chiar e! Puteți face rezervarea de la ei de pe site, prin redirecționare aici. Alegeți numărul de persoane, data și ora aproximativă, iar ei vă prezintă toate opțiunile disponibile. Niciodată n-a fost mai simplu, serios.

3. Ordering and delivery made easy
În secțiunea ”delivery” găsiți fain-frumos sortate preparatele pe categorii, numai gata să fie alese. Opțiuni aveți… slavă domnului, nici nu se pune problema că nu găsiți ceva pe gustul vostru. Selectați produsul dorit, alegeți dacă vreți sau nu tacâmuri și notați instrucțiuni speciale, dacă aveți. Comanda trebuie să aibă minim 30lei. Pentru finalizarea acesteia puteți să vă conectați cu un cont, sau că continuați ca simplu oaspete. După introducerea comenzii sunteți inclusiv întrebați dacă doriți ca livratorul să sune la ușă sau să vă contacteze telefonic (foarte util când alții în casă dorm și nu vreți să deranjați). După furnizarea datelor de contact, alegeți metoda de plată – card sau numerar. Poate ar fi de interes, de asemenea, să aflați faptul că preparatele sunt împachetate în ambalaje regenerabile și compostabile din trestie de zahăr, iar livrările din zona centrală sunt realizate cu bicicleta în cel mai scurt timp posibil. Altfel, poftă bună și leneveală plăcută! PS: Pentru pick-up va trebui să sunați la numărul de telefon 0799 073 073.

4. Afli ultimele noutăți din grădina lor
Știți și voi cum e atunci când te îndrăgostești. Nu doar că vrei să petreci tot timpul liber în preajma celuilalt, dar vrei să afli totul despre el, să nu-ți scape nimic din ce se întâmplă în viața acestuia. Ce bine că pe noul site există și o secțiune de blog, unde puteți citi ultimele noutăți și să vedeți ce e nou în grădina cu măslin. În plus, foarte curând vor apărea și tot felul de rețete vegetariene, vegane și raw-vegane pentru cei mai curioși de #howitsmade și pentru cei care vor să experimenteze pe cont propriu.

5. Chiar și de pe telefon
Site-uri mai sunt, site-uri mobile friendly nu atât de multe pe cât am vrea. Din acest motiv, ne-am bucurat nespus când am văzut că site-ul Samsara merge la fel de bine și accesat de pe mobil. Fiind mereu în mișcare, nu ne permitem întotdeauna să dăm o fugă până în fața monitorului, iar faptul că avem un site mobile-responsive ne oferă multe minute în plus… pentru a ne bucura de atmosfera cozy din restaurant, pentru a-i mai vorbi măslinului despre viața noastră, pentru a mânca bunătățile pregătite de bucătarii Samsara.

 

Nu uita că beneficiezi și de o reducere de 10% la plasarea comenzii pe site dacă folosești codul “CLUJLIFE10”.

Tu când vei comanda de pe noul site Samsara?

Tags: samsara

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This