10 tipologii de oameni pe care îi întâlnești când ieși noaptea în oraș

Home $ Articole $ 10 tipologii de oameni pe care îi întâlnești când ieși noaptea în oraș

by | Mar 5, 2020 | Articole

După o zi plină de task-uri și deadline-uri, a venit momentul relaxării și te decizi să ieși în oraș. Iei telefonul în mână, te uiți prin calendarul cu evenimente, îți aduni gașca de prieteni, stabiliți o oră și locul și începi să te pregătești. Fie că ieși în club sau la un restaurant, cu siguranță vei observa o paletă largă de tipologii de oameni care, fie vor fi resursele voastre de amuzament în seara respectivă, fie vă vor enerva la culme până plecați, iar în acest ultim caz, cele mai vizate sunt fetele.

Cât timp am cercetat și noi în lung și în lat locațiile în care poți ieși noaptea cu prietenii, am întâlnit o grămadă de astfel de oameni, iar noi vă vom prezenta 10 tipuri de persoane pe care cu siguranță le vei întâlni când ieși în oraș după lăsarea serii.

1. Tinder Guy (a.k.a. vânătorul)
Îl recunoști și încerci să fugi de el. Dar încercările tale vor fi în zadar, tot te va găsi (asta după ce te-a urmărit întreaga noapte) și îți va cere direct contul de Instagram. Va încerca să fie drăguț, se va oferi să îți cumpere și o băutură și mai mult ca sigur te va întreba dacă nu vrei să treci pe la el. Red flags, red flags, red flags.

2. Cel care a pierdut ziua de cardio
Și se simte vinovat pentru această greșeală. De aceea, acest tip de persoană va încerca să recupereze ziua de cardio pe ringul de dans. Nu va ține cont de cei din jur, iar mișcările sale sălbatice sigur vor lăsa niște vânătăi celor care au avut ghinionul să se afle prin zonă. Hainele îi vor fi mai transpirate decât după ce ar fi alergat 10 kilometri pe bandă, însă e de neoprit.

3. One more drink
El știe să își trăiască viața. Suferă de anxietate, tocmai a trecut printr-o catastrofă amoroasă, are probleme la job sau pur și simplu acesta este modul lui de a se distra, alcoolul fiind ajutorul lui de nădejde. Și, bineînțeles, prietenii lui care vor avea grijă ca el să nu se trezească în patul altuia (și pe muzica altuia).

4. The nun
Nu, nu filmul de groază. În această categorie intră ambele sexe, preponderent feminin, care refuză orice contact cu alcoolul. Le vei vedea cu sucul în mână, destul de speriate și întrebându-și insistent prietenii ce caută acolo.

5. The mom of the group
A nu se confunda cu tipologia precedentă. De obicei, acest tip de persoană știe să se simtă bine, însă are un ochi în plus pentru prietenii care întrec anumite limite și îi temperează. În cazul în care aceste limite au fost depășite, va avea grijă ca în secunda doi tot grupul să plece, și se va asigura că toți ajung teferi la destinație.

6. Lost & not found
După cum îi spune destul de sugestiv și numele, este acel tip de persoană din grupul tău de prieteni pe care o vezi doar 10 minute. Spune că se duce până la bar și dispare. Nu, nu intră într-o altă dimensiune, ci doar își lărgește cercul ce cunoștințe. Dacă e și singur, cu atât mai mult va încerca să își găsească alinarea sufletească și își va încerca norocul cu fata din grupul de lângă.

7. Selfie addict
Această categorie se întâlnește adesea în habitatul natural, adică la baie. Dacă vrei să vezi cum arată bluza ta după ce tipul necunoscut de lângă tine a vărsat băutura… pe tine, ghinion. Cel puțin 5 fete se află la o ședință foto în toată regula, iar până ies toate bine pentru un story va dura o veșnicie.

8. Fashion killer
În acest caz, persoanele se vor pregăti pentru această seară la fel de mult cum o fac alții pentru o prezentare de modă. Ieșitul în oraș este un pretext pentru a merge la mall și a înnoi garderoba, cât și pretextul pentru o fotografie nouă de profil. Iar dacă vine vorba de petreceri tematice, vor avea grijă ca de fiecare dată să întoarcă toate capetele.

9. Cel care te forțează să bei
Ori vrea să te facă să mărturisești ceva ce doar alcoolul ți-ar da putere să o faci, ori doar vrea să vadă cum te comporți când mintea ta o ia puțin razna. Orice scenariu ar fi, să nu cazi în plasă. A doua zi vei regreta, iar următoarele nopți nu vei mai putea să dormi din cauza gândurilor. Cunoaște-ți limitele și dă-ți silința să nu le depășești.

10. Spărgătorul de găști
În fine, am ajuns și la cea mai tristă categorie și la cel mai trist moment al serii. Vorbim de acea persoană care ba nu mai simte atmosfera, ba o simte prea mult, ba și-a amintit de ratele de la bancă sau că a uitat să hrănească pisica, tot grupul va fi nevoit să plece acasă. Sau cel puțin așa se întâmplă în majoritatea cazurilor. Chiar dacă promite că data viitoare nu va mai face așa, ghiciți cine dă stingerea la următoarea petrecere? Every party needs a…

Așadar, acestea sunt doar câteva tipologii pe care cu siguranță și voi le-ați întâlnit în serile de ieșit în oraș. Lista poate continua la nesfârșit, însă vă lăsăm pe voi să o completați.

Voi ce sugestii ați mai avea?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!