Ne vedem la o bere… pe Zoom?

Home $ Articole $ Ne vedem la o bere… pe Zoom?

by | Apr 12, 2020 | Articole

Cred că tuturor ne e dor de vremurile bune, pe care nu le-am apreciat suficient când a fost timpul lor. Să ieșim la bere / cafea acum 2 luni era ceva basic, nu ne dădeam seama ce bucurie ne oferea asta, dar acum câți dintre noi nu așteptăm cu sufletul la gură să fie totul bine, ca să ne bucurăm de cafeaua aia (sau berea, după caz) în oraș, de care ne e atât de dor acum? Și mai mult decât locurile în care mergeam, cred că ne e dor de cei dragi nouă, de prieteni sau familie.

Totuși, Sfântul Internet are grijă să nu lase ca gașca voastră să se destrame, astfel că am găsit câteva modalități de petrecere a timpului liber împreună, dar fiecare la casa lui. Iată ce poți face de acasă împreună cu prietenii tăi:

În primul rând, dacă unul dintre voi nu are Skype sau Zoom și vreți totuși să faceți screen-sharing, site-ul Ba.Net s-ar putea să vă fie de ajutor. Ba.Net acceptă într-o sesiune de screen sharing maximum 10 persoane, iar tu și prietenii tăi puteți să vă uitați împreună la ce videoclipuri vreți pe Youtube, puteți să vă jucați sau pur si simplu să vorbiți.

Cumva pe același principiu merge și TwoSeven, unde puteți să vă uitați sincron la o groază de videoclipuri. Un fel de movie night, dar de la distanță. Aveți și chat live, ca să puteți comenta ce ați văzut. Un movie-night la distanță poate fi făcut și pe Let`s gaze.

Pe Together TV puteți chiar să share-uiți live fișiere din computerul personal. Astfel, hai să îți arăt ce poze am mai făcut s-ar putea să fie chiar și mai amuzant. Site-ul suportă și YouTube, dacă vreți să vă uitați împreună la niște clipuri. Nu există limită de câte persoane pot intra pe screen-sharing.

Un fel de Skype, dar mai modern este și Marco Polo, care e o rețea de socializare care e menită să te păstreze aproape de cei dragi. Puteți vorbi live sau prin videoclipuri deja înregistrate, vă puteți bucura de chat. Față de alternativele de mai sus, Marco Polo funcționează doar pe mobil, pe iOS și Android și e gratis. Pe același principiu funcționează și Houseparty, care pune la dispoziție și o mulțime de jocuri de care vă puteți bucura live, împreună, de la distanță.

Direct din browser puteți juca împreună jocul vostru de societate preferat, pe Board Game Arena. Vă faceți separat și popcorn, vă luați câte ceva de băut, și gata, seara voastră de sâmbătă e aranjată.

Împătimiții jocurilor de cărți, vă văd acolo în spate! Dacă vă e dor să jucați cărți cu prietenii voștri, ei bine, n-ar trebui să vă mai fie: pe Playing cards puteți juca cărți live, dintr-o mulțime de jocuri puse la dispoziție de către ei. Toate mișcările sunt sincronizate, așa că vedeți live cine și dacă trișează. Dacă totuși tu și gașca sunteți mai pasionați de jocuri pe telefon, pe NetGames puteți să vă jucați împreună. Nu pun atât de multe jocuri la dispoziție, dar cele pe care le au ar trebui să fie cam pe toate gusturile.

ScribbleX este cred jocul meu preferat din ultima vreme; e pentru pasionații de desenat (atenție, am zis pentru pasionați, nu trebuie să fie obligatoriu și talentați!), și practic desenezi live cu prietenii tăi ceva, apoi le predai lor ștafeta și tot așa. E foarte haios și poate fi instalat gratis pe iOS și Android. Și, cine știe, poate descoperi în grupul tău vreun Picasso timid să recunoască…

Am lăsat sportul minții pentru final, dar nu putea să lipsească. Da, da, poți juca șah cu prietenii tăi live, ca în vremurile bune. Tot ce trebuie să faci e să ai un PC cu Google Chrome, te conectezi pe Rootshire Chess și gata! Spor la jucat!

Acestea au fost recomandările noastre pentru activități distractive împreună, dar… separat. Pentru că știm că ne săturăm cu toții de Zoom și Skype la un moment dat, deci merge să încercăm și altceva. Și, la urma urmei, ce mai contează ce folosim atâta timp cât ne putem bea cumva cafeaua sau berea împreună, atâta timp cât putem juca șah sau cărți? Suntem separați, dar rămânem împreună virtual până când putem să fim împreună-împreună.

Voi ce activități aveți cu prietenii la distanță?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!