Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna iulie pe Instagram

by | Jul 31, 2020 | Articole, Descoperă Clujul

Nu trebuie să locuiești în Cluj ca să-ți dai seama că orașul are vibe-urile lui proprii cu care te încarcă și pe tine ori de câte ori ieși din casă.

E de-ajuns să vizitezi Clujul câteva zile ca să-ți dai seama că acesta debordează de pozitivitate, vitalitate și… energie. Iar cel mai adesea, acestea vin ca urmare a evenimentelor de care roiește orașul în mod obișnuit. Dar din luna martie până acum, orașul a trecut prin niște schimbări din acest punct de vedere – și noi, odată cu el.

Până acum. Când, în luna iulie, am început să observăm cum viața noastră capătă o dimensiune mult mai apropiată de ceea ce cunoșteam noi ca fiind normalitate. Lucru care s-a datorat în cea mai mare măsură faptului că după o lungă perioadă de stat în casă, am avut în sfârșit zile călduroase, îndeajuns de multe motive să ieșim din casă și cel puțin la fel de multe apusuri care au cerut să fie surprinse în cadre colorate.

Am avut parte de cel puțin 7 evenimente de neratat în iulie la Cluj. De la Street Food Park la Strada Potaissa – Piața de flori altfel și chiar și la Gala de Deschidere TIFF 2020, evenimentele au fost numeroase și plăcute. Am avut parte chiar și de deschiderea unor localuri și food truck-uri noi pe care am avut ocazia să le experimentăm. Și am avut și o serie de activități outdoor săptămânale care ne-au umplut agenda și ne-au scos din casă.

Așadar, cum s-a văzut luna iulie în 10 dintre cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna iulie pe Instagram?










Iar printre multitudinea de cadre în care se regăsesc apusuri clujene impresionante, am surprins și noi unul roz, cu nori pufoși și reflecții memorabile. Și a arătat cam așa:

L-am surprins ca să ne asigurăm că nu se pierde printre atâtea apusuri imortalizate, printre atâtea fotografii frumoase postate luna aceasta și printre atâtea ocazii de a ieși din casă în luna iulie. Ocazii care i-au dat orașului mai multă culoare, mai mulți oameni și mai multă viață. Și l-au transformat în #Cluj așa cum îl cunoaștem (și iubim) noi.

Iar o lună, 7 evenimente de neratat și multe, multe cadre postate cu hashtagul #clujlife mai târziu, suntem 110% convinși că tuturor ne-a fost dor de o viață cât mai apropiată de normalitate. Sigur că am fost nostalgici din cauza festivalurilor la care ar fi trebuit să participăm luna aceasta dacă lucrurile ar fi stat așa cum ar fi trebuit. Motiv pentru care ne-am și grăbit să scriem un material despre cum e la Bonțida cu un an înainte de Electric Castle 8.

Dar lucrul pe care l-am învățat în auto-izolare este că trebuie să ne bucurăm de lucrurile aparent mărunte cât mai mult, atâta timp cât putem să o facem. Și, de ce nu?, să le și imortalizăm în cadre surprise spontan atunci când avem ocazia să o facem. Îți sugerăm și ție să faci același lucru.

Alege cadrul cel mai reușit, încarcă-l pe contul tău de Instagram și nu uita să folosești hashtagul #clujlife. Astfel, s-ar putea ca în selecția celor mai frumoase poze din Cluj postate în luna august pe Instagram să se regăsească și fotografia ta. Pentru că nu putem decât să sperăm ca luna august să vină cu cel puțin la fel de multe zile călduroase, motive pentru a ieși din casă și apusuri colorate surprinse în locuri iconice de-ale orașului.

Tags: instagram

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This