Cum a fost la… prânz la FRANK the tank

Home $ Articole $ Cum a fost la… prânz la FRANK the tank

by | Oct 7, 2020 | Articole, Cum a fost la

De FRANK ne-a plăcut din prima. Din numeroase motive. Ne-a impresionat curajul pe care l-am găsit în decizia lui de a deschide, în plină pandemie, porțile casei sale pentru vizitatori, pentru noi. Ne-a transformat în musafiri fideli încă de la prima comandă, meniul de mâncare fiind unul excepțional, un dans al aromelor de la cap la coadă gândit de Chef Nicolae Crăciun. Ne-a dat pe spate cu berea din tanc, proaspătă, light, bună și pentru domni și doamne, deopotrivă. Ne-a plăcut de FRANK pentru că e așa cum e – ospitalier cu cei care-i trec pragul, mereu atent la ce pune pe masă și respectuos cu oamenii de lângă el. Iar de când am descoperit ce-a uneltit el pentru masa de prânz, îl vizităm atât de des încât nu mai știm dacă am plecat și ne-am întors sau suntem tot acolo de câteva zile.

Azi vă povestim, așadar, ce tot căutăm noi pe la FRANK the tank la ora prânzului. Nu-i greu să intuiți, căci știți deja că pentru noi acesta-i un moment sfânt în zi și-l tratăm cu mare seriozitate. În plus, când dăm de un meniu de prânz care ne place, insistăm pe subiect până la refuz. Și la propriu, dar și la figurat. În cazul de față, recunoaștem că avem puține emoții, pentru că nu credem că ne vom sătura vreodată de făcut combinații cu preparatele de la FRANK. Hai să vă spun cum stă treaba, ca să înțelegeți mai bine.

La FRANK the tank, ca în orice alt local unde se servește mâncare, există un meniu standard, de bază. Până aici, nu ar trebui să existe întrebări, sunteți familiarizați cu toții cu ieșitul în oraș, că doar nu ne batem gura degeaba. Acum, când vă gândiți la meniul de prânz, automat (probabil), vă vin în minte acele variante extra, una, două, trei, prezentate în general de către ospătari la masă, postate în Social Media sau afișate separat față de meniul de toate zilele. La Frank, lucrurile se întâmplă puțin altfel. El nu vine cu propuneri noi în fiecare zi, nu creează farfurii regulat pentru prânz, nu se complică. El ne lasă să ne alegem preparate din meniul de bază și să le combinăm astfel:

  • fel franc + garnitură + desert;
  • supă + fel franc + garnitură;
  • fel franc + garnitură + o bere la tank (500ml).

Dacă până aici nu am reușit să vă impresionez sau captez atenția, poate că ar fi demn de menționat că felul franc e chiar cel principal, adică aveți de ales dintre ceafă de porc cu cașcaval maturat, mititei de casă cu muștar de Cluj, cârnați salsiccia la jar și maioneză cu hrean, păstrăv la grill cu salsa verde și pui la jar în sos de unt cu vin alb și ierburi. La care mai trebuie să adăugați și o garnitură, o supă de pui sau de văcuță, un desert sau o bere. Ce să mai, pe lângă faptul că aveți parte de o masă extrem de bogată, ieșiți și foarte câștigat. Orice combinație de 3 elemente ați alege are prețul de 30 lei. E un adevărat pont dacă te gândești că preparatele încadrate la felul franc, servite separat de meniul de prânz, pleacă de la minim 34 lei.

Pe lângă faptul că puteți să învârtiți cum vreți preparatele în farfurie, având în vedere că sunt 5 feluri principale, 4 garnituri și câte 2 ciorbe și deserturi, pe care trebuie să le amețiți bine de tot pentru a ajunge la capătul variantelor, mai există o mențiune. FRANK are o regulă de bază în bucătăria lui: gătește local, asta înseamnă că ingredientele se schimbă în funcție de sezon, iar meniul odată cu ele. Nu o să apucați să vă plictisiți înainte ca el să vină cu noutăți pe masă, vă garantăm.

Noi, așa cum am mai menționat deja, avem câteva vizite la activ acasă la FRANK, stăm bine la capitolul fidelitate. Curând vom putea chiar să ne lăudăm că am testat toate felurile franc propuse, chiar dacă se trece foarte greu peste imboldul de a comanda mici de fiecare dată. O fi muștarul de vină, o fi grătarul acela pe care îl au în bucătărie și face minuni cu ei, nu știm. Cert este că putem garanta pentru mâncarea de aici, ospitalitatea echipei și faptul că vă veți ridica de la masă mulțumiți peste măsură.

Haideți că s-a făcut și ora prânzului, respectiv a mesei. Ne vedem la FRANK the tank?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!