De unde poți comanda cozonaci delicioși în Cluj

Home $ Articole $ De unde poți comanda cozonaci delicioși în Cluj

by | Mar 31, 2021 | Articole, Home Delivery

Cozonacul a fost și va fi întotdeauna unul dintre simbolurile sărbătorilor noastre, alături de celelalte bunătăți tradiționale de pe masă. Doar când ne gândim la cozonaci, simțim deja mirosul care ne trezește amintiri frumoase, fie legate de copilărie, fie despre bunici sau părinți. Privim cu nostalgie către vremurile în care ne adunam cu toții în jurul mesei și gustam din toate bunătățile pregătite. Este adevărat că s-au schimbat multe în ultimul timp, dar obiceiurile rămân încă vii.

Dacă am reușit să-ți trezim câteva amintiri sau cel puțin să-ți activăm papilele gustative, am pregătit o listă cu produse delicioase pe care le poți comanda de sărbători. Dacă n-ai apucat încă să pregătești un cozonac mare și pufos – știm doar că nu-i ușor – poți rămâne liniștit pe canapea, pentru că i-au pregătit alții. Cum ți se pare să fii la un click distanță de cei mai buni cozonaci din oraș, care nu pot lipsi de pe lista de bunătăți? Iată câte opțiuni ai pentru a-i satisface pe toți pofticioșii din familie.

Iris Délice – este un laborator de cofetărie din Cluj-Napoca. Aici găsești foarte mult produse gustoase, pregătite cu îndemânare și pasiune de cofetari talentați. Atunci când vedem dulciurile lor, ni se activează brusc simțurile și ne dorim să le încercăm pe toate. Ce trebuie să știi despre ei? Lucrează doar la comandă și chiar acum pregătesc pentru noi câteva sortimente de cozonaci. După ce frământă încet un aluat preparat după o rețetă proprie, adaugă nucă și cacao cu generozitate… și încă ceva care să-l facă special – sirop de vanilie, vinars Jidvei și alte mirodenii. Sună bine, așa-i? Dacă ești curios ce mai pregătesc bun intră aici, iar dacă te-ai lăsat deja convins de cozonaci, poți comanda de aici.

Un dulce de la Vlad Mureșan – este o poveste dulce devenită realitate. Vlad a strâns cele mai bune elemente: atenție, pasiune, dragoste, grijă pentru sănătate și le-a transformat în bunătăți care-ți lasă gura apă. În perioada aceasta se pregătește temeinic pentru sărbători, prepară cozonacul dolofan și-l livrează direct la tine acasă, dar nu înainte de a-l frământa cu grijă, a-l umple cu ciocolată, nucă și rahat ca să obțină mixul perfect. Nici n-am început bine lista de recomandări că iar ni s-a făcut poftă. Cum și unde comandăm? Lasă un mesaj pe Whatsapp care să includă adresa, numărul de telefon și ziua în care dorești să ajungă, la numărul de telefon – 0745 702 751, direct din cofetărie, sau la adresa de e-mail – [email protected]. Alege orice variantă îți este la îndemână. Poți comanda din Cluj-Napoca, Dezmir, Sânicoara, Chinteni, Baciu, Feleacu, Florești, Gilău că ajung degrabă și acolo. Dacă vrei să încerci ceva bun, bun, găsești mai multe dulciuri și informații aici.

Acadeea – un laborator artizanal de cofetărie în care se întâmplă magie, așa se spune despre ei. A fost dragoste la prima vedere… pardon, la prima degustare. Dulciurile pe care le pregătesc cei de la Acadeea nu sunt doar gustoase, dar arată și delicios. N-am putut rezista tentației, oricât de mult ne-am abținut și-am căutat, printre o mulțime de dulciuri, cozonacii clasici. Au pregătit pentru sărbători 3 interpretări moderne ale clasicului desert: cu nucă și cacao; cu fistic și ciocolată; cu alune de pădure. Iar fiecare tip de cozonac e însiropat cu generozitate în vinars Jidvei, pentru a-i da gustul tradițional. Răsfață-ți papilele gustative cu ceva delicios și adaugă în coș unul dintre cei trei cozonaci sau mai bine încearcă-i pe toți. Comenzile se fac direct pe site.

Madrione – este o patiserie din Cluj-Napoca, de unde poți comanda oricând tot felul de bunătăți. Ne place să credem că, atunci când pasiunea și talentul sunt completate de arome originale și combinații de culori, rezultatul nu poate fi decât unul surprinzător. Așa am descrie dulciurile pe care le-am găsit la Madrione. La ce să ne așteptăm de sărbători? Avem multe opțiuni, doar să ne hotărâm repede. Echipa Madrione pregătește o gamă destul de largă de produse tradiționale: de la cozonac de post – cu rahat sau cu nucă și stafide ; babka – cu măr, caramel și nucă sau ciocolată, respectiv cu alune de pădure și portocale. Se simte deja mirosul din bucătăria bunicii, dar gustul este cu siguranță unul special. Alege aroma preferată și comandă cozonacul pe care ți-l dorești, printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau direct pe site.

Candy Box – este o cofetărie specializată în brioșe din Cluj-Napoca. S-au pregătit pentru sărbătorile de Crăciun din timp și au preparat diferite dulciuri. Sunt atenți la nevoile și dorințele pofticioșilor și au creat câteva Christmas Boxes pentru această perioadă. Pe lângă prăjiturile lor delicioase, în pragul sărbătorilor de Crăciun poți comanda și babka. În comparație cu cozonacul tradițional, babka are numeroase straturi de umplutură care depașesc straturile de aluat, fiind, pe deasupra, însiropat cu Spiced Rum. Dacă te-am îndulcit deja, păstrează lista aproape pentru a-ți comanda cei mai buni cozonaci (cu ciocolată, nucă, sau cocos) în următoarele săptămâni. Comenzile la Candy Box se pot face la numărul de telefon 0730 654 826, la adresa de e-mail
[email protected], sau completând formularul acesta.

Dacă nu te-ai lăsat impresionat de aromele noi și originale gândite de patiseri pentru cozonacii de anul acesta și îți dorești să păstrezi gustul tradițional, avem variante și pentru tine. Într-adevăr lista este mai scurtă, dar nu puteam încheia fără a recomanda ceva delicios și simplu, pentru toate poftele.

O variantă greu de refuzat ne-o oferă Chez Coco. Ești pregătit să guști cozonacul pregătit de ei? Comenzile se pot trimite prin mesaj privat sau telefonic la numărul – 0745 301 181. Am auzit că și la Greenery găsim babka foarte gustoasă. Trimite un mesaj privat pe Facebook sau la telefon: 0751374612 – Anda, 0751403636 – Csilla. Și pentru că încă avem în minte gustul cozonacilor de la Brutăria Claudia pe care i-am testat anul trecut, am continuat să-i urmărim, așteptând să vedem ce pregătesc pentru Crăciunul acesta. Nu puteam să-i uităm atât de ușor, pentru că au preparate gustoase, făcute din ingrediente curate.

Noi lăsăm lista deschisă pentru recomandări și păreri. Tu ce cozonaci vei gusta împreună cu persoanele importante din viața ta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!