Endava invită comunitatea IT din Cluj la Conferința Virtuală Techflow Europe 2021

by | Apr 13, 2021 | Articole

Endava lansează un nou format de eveniment sub umbrela Tech Flow Europe, inițiativă care vizează ca participanți peste 2.000 de ingineri software. Evenimentul se desfășoară online, timp de două zile, 15 și 16 aprilie 2021, și va include unii dintre cei mai renumiți experți IT, care își vor împărtăși opiniile și așteptările cu privire la viitorul vastului domeniu al ingineriei software. Participarea la conferință este GRATUITĂ, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată evenimentului.

Conferințele Tech Flow au adus în fața spectatorilor numeroase conversații relevante încă din 2016, fiind livrate în multiple locații din cadrul rețelei Endava. De-a lungul timpului, evenimentul a adunat peste 5.000 de profesioniști din domeniul tehnologiei, care au prezentat principalele tendințe din industrie și idei îndrăznețe pentru viitor.

Suntem foarte încântați să lansăm această nouă platformă de conversație bazată pe tehnologie în toate locațiile noastre din Europa. Continuăm să promovăm cele mai noi tendințe tehnologice și ne propunem să susținem dezvoltarea competențelor inginerilor software în toată Europa – a declarat Eoin Woods, Chief Technology Officer Endava.

Ediția europeană din 2021, organizată sub tema Inginerie software pentru o eră digitală, își propune să ofere o aprofundare a discuțiilor pe subiecte care variază de la arhitectura software, automatizare generală, cloud, infrastructură descentralizată, JAVA, inteligență artificială și machine learning, la interacțiunea dintre oameni și tehnologie în contextul accelerării erei digitale.

Prima ediție a conferințelor Tech Flow a avut loc în 2016, la sediul Endava din Cluj-Napoca, aici fiind și cel mai mare centru de dezvoltare la nivel de grup, din punct de vedere al numărului de angajați.

Compania a continuat să facă angajări pe întreaga perioadă a pandemiei, mutându-și aproape în totalitate activitatea online. La fel s-a întâmplat și cu evenimentele Tech Flow. Ultima ediție organizată la Cluj-Napoca reușea să strângă, în noiembrie 2019, peste 400 de participanți. Odată cu mutarea evenimentului în mediul online, pasionații și specialiștii domeniului IT din Cluj-Napoca vor putea să acceseze gratuit, din fața propriului calculator, conținut de cea mai înaltă calitate despre inovații, bune practici și ultimele noutăți acoperind un spectru larg de tehnologii.

Dintre speakerii internaționali prezenți la eveniment îi menționăm pe Adam Bien (Developer (Architect) & Java Rock Star), Paul Stack (Staff Software Engineer @ Pulumi), Mark Heckler (Spring Developer & Advocate la VMware), Ana Maria Mihălceanu (Java Champion, Application Architect @IBM) și Manuel Pais (DevOps Consultant & Team Topologies author).

Două dintre aceste sesiuni vor avea în prim-plan specialiști Endava din Cluj-Napoca. George Anghelache, Group Head of Agile Transformation Endava, cu peste 20 de ani expetiență în IT, implicat în optimizarea și livrarea a peste 100 de implementări de tip Agile, va modera discuția pe tema Working with highly distributed teams în data de 15 aprilie, de la ora 17:30. Iar vineri, 16 aprilie, de la ora 17:00, Mihai Sava, Senior DevOps Consultant Endava va susține prezentarea prezentarea Deploying applications in Kubernetes using ArgoCD and GitOPS, în care va împărtăși din experiența sa de peste 15 ani în livrarea de software.

Conform agendei, în prima zi va avea loc un panel de discuții, respectiv 14 prezentări tehnice, iar a doua zi se concentrează exclusiv pe prezentări, împărțite în două categorii: Shaping the present și At the gates of tomorrow.

Evenimentul este gratuit, însă necesită înregistrarea participanților aici.

Tags: endava

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This