Clujul surprins pe Instagram în cele mai frumoase ipostaze de toamnă

Home $ Articole $ Clujul surprins pe Instagram în cele mai frumoase ipostaze de toamnă

by | Oct 25, 2021 | Articole

Toamna este unul dintre cele mai importante momente din an, dar și unul peste care, cei mai mulți dintre noi, trecem prea repede – ba ne este dor de vară, ba suntem prinși și stresați de începerea școlii sau noilor proiecte de la lucru, ba ne gândim la vacanța de Crăciun și lista poate continua. Cu toate acestea, anotimpul nu se oprește din a ne surprinde cu momente demne de imortalizat, îmbrățișat, plimbat și savurat de pe un fotoliu cozy, dintr-o cafenea mică de la Unirii.

Știu că situația pandemică nu este una foarte încântătoare, iar dacă ne uităm peste statistici, acestea sunt mai crunte decât ne-am fi dorit pentru aproape-finalul lui 2021, dar fotografiile pe care le-am găsit, în care #clujlife se poate simți și din spatele unui ecran, sunt mai mult decât încântătoare. Toamna surprinsă în diverse ipostaze mie îmi dă chiar un vibe de bine, de liniște și de armonie. Probabil și cromatica naturii ajută foarte mult la aceste stări.

Nu pot să nu adaug mulțumiri, pentru că ați fost vigilenți și ați capturat momentul potrivit, astfel încât să ne putem bucura și noi, dar și cititorii #clujlife de fotografiile voastre. Așa că there you go, vă prezint Clujul surprins în cele mai frumoase ipostaze pe Instagram din toamna aceasta.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Parcul Central este o mică vedetă pe Instagram în această perioadă, unde castanii mari și împodobiți lasă în urmă covoare de frunze printre care te-ai plimba la nesfârșit. Să nu uităm și de castanele dolofane, oferite cu generozitate trecătorilor, pentru a-și împodobi masa din living cu un decor estetic.

Ce zici, ți-ai mai încălzit puțin sufletul? Dacă vrei să vezi pe unde se plimbă comunitatea #clujlife și ce priveliști mai întâmpină în calea sa spre casă, spre școală sau pur și simplu în plimbarea de seară, îți recomand să urmărești tagurile de pe Instagram. Suntem mereu bucuroși când cineva își împarte priveliștile cu noi, așa că nu ezita și eticheteaza-ne când (re)descoperi Clujul și te bucuri de micile și marile lui secrete.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!