De unde comanzi cele mai bune fresh & healthy bowls în Cluj

Home $ Articole $ De unde comanzi cele mai bune fresh & healthy bowls în Cluj

by | Mar 4, 2022 | Articole, Home Delivery

Începutul verii parcă ne aducem aminte în mod special de una dintre rezoluțiile notate pe lista noastră la începutul anului. După caz, este vorba fie despre „a ne menține în formă”, fie despre „a pierde câteva kilograme”. Dacă ai lucrat de acasă în ultima perioadă s-ar putea să fii și tu #guilty de ignorarea acestei rezoluții de la început de an. Acum că trebuie să ne revizuim lista de planuri și dorințe pe care am conceput-o la începutul anului în curs, vine momentul să vedem cum am evoluat pe parcurs. Pentru că nicio schimbare a aspectului fizic nu poate să înceapă fără o schimbare la nivelul dietei tale, am pregătit o listă cu 5 localuri din Cluj care-ți pot livra fresh & healthy bowls direct la ușă. Hai să vedem ce fresh & healthy bowls așteaptă să fie savurate de tine.

Taste of Asia Chef Cuisine

Bolurile marca Taste of Asia Chef Cuisine promit să fie cel puțin delicioase. Opțiunile existente sunt 4 la număr, așadar șansele să nu identifici un preparat care să-ți fie pe plac sunt minime. Poți alege între: Poke Salad cu creveți (40RON), Poke Salad cu tofu și avocado (36RON), Poke Salad cu pui (35RON), precum și Poke Salad cu vită (37RON). Pe testate, bowl-ul cu creveți, în combinație de sosuri și alte ingrediente în stil asiatic, e un preparat pe care l-am consuma cu mare plăcere cel puțin de câteva ori pe săptămână, la ora prânzului. Dar ca să diversificăm, următorul de pe lista noastră este bowl-ul cu tofu și avocado, care conține tofu, avocado, ridiche murată, castraveți, morcov, salată iceberg, roșii cherry, varză roție, edamame și sos Wasabi. Dacă ți-am stârnit interesul și poftele, hai să plasezi comanda aici.

Nutriento

Dacă decizi să te orientezi către Nutriento, atunci poți opta pentru: signature bowls, supe, veggie bowls, fruity bowls, comfort food, healthy sweets, healthy juices, smoothies, shots, specialty lattes și specialty coffee. Dar ceea ce mă încântă pe mine cel mai mult se găsește în categoria de fruity bowls și vine sub numele de Slim & Lean Fruity. Această variantă conține ovăz cu căpșuni și acai, budincă de chia, granola, mango, vișine confiate, rodie și costă 32RON. Alături de el, n-ar strica nici un Smoothie cu zmeură și pere (16RON), care conține suc de mere și zmeură presat la rece. Restul meniului așteaptă să fie analizat de tine aici. Cu puțin noroc, s-ar putea să prinzi și o reducere consistentă a preparatului tău preferat atunci când plasezi comanda.

Cooperativa FRUFRU

De la Cooperativa FRUFRU s-ar putea să mai fi mâncat înainte. Sau, cel puțin, le-ai văzut produsele într-una dintre locațiile Mega Image și ai cochetat cu gândul de a degusta unul dintre shoturile Urban Monkey pe care le furnizează. Dacă n-ai făcut-o până acum, îți spunem noi că ginger shotul lor este mai bun decât te-ai aștepta și te energizează cu adevărat; recomandăm să-l alegi în mijlocul zilei, în locul celei de-a doua cafea. El merge foarte bine alături de un fresh bowl protein curcan (31RON) marca Cooperativa FRUFRU, care conține salată cu piept de curcan, mazăre și dovlecel la grătar. Alternativ, mai poți alege între alte două salate pe care ei le realizează, salată cu brânză de capră și struguri (27RON) și salată fresh protein (tot 27RON). Dacă tot plasezi comanda, îți recomandăm să nu pierzi șansa de a degusta și deserturile lor. Restul preparatelor lor (căci sunt numeroase și ofertante) le poți vedea și poți plasa comanda aici.

Sushi On Fire

Despre Sushi On Fire îți povesteam că s-a deschis în toamnă, în Piața Unirii 27. Meniul lor aduce împreună mai multe tipuri de sushi, în funcție de preferințe și gusturi – de la Spicy veggie la Vegan tofu și de la Asparagus maki la Flying salmon. Însă dacă ești aici, înseamnă că îți dorești să optezi pentru un bowl. Astfel că, oferta Sushi On Fire include 4 poke bowls care s-ar putea să fie de interes pentru tine. Este vorba despre poke bowl cu pui, cu somon, cu creveți și cu tofu, fiecare dintre acestea având un preț de 57RON. Cel pe care suntem nerăbdători să-l încercăm este poke bowlul cu tofu, care include orez, salată, wakame, mango, avocado, edamame, roșii, castravete și, ca topping, chilimayo, sos teriyaki și susan. Și, în mod ideal, atunci când plasezi o comandă la ei aici, n-ar trebui să omiți să testezi signature dish-ul lor, Fried Rolls.

Express Chef

La Express Chef găsești o varietate impresionantă de opțiuni sănătoase pe care poți alege să le savurezi la mesele de peste zi. Mai specific, poți opta pentru: salată vegetariană, salată grecească, salată cu file de păstrăv, salată Caesar, salată cu mușchi de vită, chicken Thai salad, fresh summer salad, salată de pui, wakame green salad, Asian fresh salad, Persian fish & bulgur salad și salată de somon. În schimb, dacă vrei să optezi pentru un poke bowl, poți alege dintre următoarele: Spicy Shrimp Bowl (44RON), Salmon Poke Bowl (43RON) și Tuna Poke Bowl (45RON). Ca startere la fel de sănătoase și cel puțin la fel de delicioase poți savura: hummus starter, guacamole starter și Greek starter. De fapt, Greek starterul (43RON) care conține brânză feta, hummus și falafel de casă, pâinea casei, ardei, castraveți, roșii cherry, salată mix, lămâie, măsline și oregano ni se pare a fi o oportunitate bună de a face o călătorie culinară rapidă dar savuroasă în Grecia. Totodată, mai poți explora secțiunea din meniul lor care este dedicată preparatelor sănătoase și intitulată Healthy Days aici.

Comandând astfel de fresh & healthy bowls, îți asiguri mesele pline de ingrediente sănătoase pe zi și nu mai trebuie să te îngrijorezi referitor la cumpărături și la gătit. Iar ceea de ce ne-am convins noi scriind acest material este că e posibil să mănânci sănătos și, totuși, delicios de variat. La micul dejun poți savura un Slim & Lean Fruity de la Nutriento. Prânzul poate fi reprezentat de bowlul cu creveți de la Taste of Asia Chef Cuisine. Shotul de energie din mijlocul zilei, de la Cooperativa FRUFRU. Iar la cină te poți bucura de un Poke Bowl cu Tofu de la Sushi On Fire. Iar la final de zi, ca schimbarea să fie completă, îți recomandăm și câteva minute de jogging printr-unul dintre parcurile Clujului.

Tu de unde îți comanzi cele mai bune fresh & healthy bowls în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!