De inclus în planurile lunii iunie: Seri de Muzică și Bucurie la Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ De inclus în planurile lunii iunie: Seri de Muzică și Bucurie la Samsara Foodhouse

by | Jun 14, 2023 | Articole, Recomandări

După cum bine știi deja, iubim să ieșim din casă indiferent de anotimp, dar ne face plăcere să ne facem planuri cu atât mai mult vara, în acest anotimp pe care-l considerăm ca fiind dedicat căldurii, libertății și posibilităților nesfârșite. Pe măsură ce soarele strălucește mai puternic, zilele devin mai lungi, iar aerul poartă cu sine un sentiment de aventură, devine foarte clar de ce vara este momentul perfect pentru a ne face planuri, a ieși din limitele caselor noastre și a ne cufunda în atmosfera vibrantă a evenimentelor.

După cum ne-au obișnuit deja, prietenii de la Samsara Foodhouse înțeleg foarte bine asta și și-au propus, în luna iunie, să ne ofere câteva motive în plus să ieșim din casă și să ne îndreptăm, în schimb, către terasa lor de pe strada Cardinal Iuliu Hossu 3, pe malul Canalului Morii. Sub egida conceptului „Seri de Muzică și Bucurie la Samsara Foodhouse”, ei ne-au pregătit câteva evenimente muzicale deosebite și ne așteaptă să le trecem pragul cu brațele deschise.

Ca să-ți poți aduna grupul de prieteni de pe acum și să-ți rezervi locul la evenimentul preferat în avans, iată ce program îți propun ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samsara 🌿 (@samsara.earthfood)

Joy Sessions – 15 și 29 iunie, ora 19:00

În acest punct, am putea spune că a devenit deja o tradiție să avem verile marcate de Joy Sessions, pe terasa Samsara Foodhouse, în timp ce ritmurile tropical-tribale aduse de Adrian Tudoran (Electroclown/Văzduh) amplifică atmosfera.

Joy Sessions este un proiect văratic, dedicat armoniei, muzicii vii și rare, orientate spre soul, jazz, world music, funk și combinații ale acestora. Proiectul se întâmplă la Samsara Foodhouse acasă încă din anul 2019. Atunci ne-am bucurat să povestim cu Văzduh mai multe despre despre serile pline de energie și distracție Joy Sessions.

Apoi, în 2022, am inclus Joy Sessions & Brunch la Samsara Foodhouse în planurile noastre pentru luna august, și ne-am bucurat de muzica sa încă o dată. Cel mai recent, în schimb, am dansat pe muzica lui atunci când am sărbătorit 10 ani de Samsara Foodhouse, împreună cu artiștii VRTW, în 21 aprilie.

De fiecare dată, ne-am bucurat să-l găsim pe Văzduh la fel: un om căruia îi place să fie aproape de public la un alt nivel, căruia îi place să se conecteze, să aducă muzica suficient de aproape cât să se formeze o legătură. Prin muzica pe care o pune în cadrul acestor evenimente, el își propune să le aducă oaspeților „o muzică la fel de caldă ca mâncarea din farfurie”.

„Colaborez cu Samsara de multă vreme, îmi place personalul foarte mult, atmosfera de la ei. Locul este incredibil, îți dă impresia de cuib, de intimitate, aer curat, natură. Ai mereu o frunză care te gâdilă, auzi râul, e foarte faină locația.” – Adrian Tudoran (Electroclown/Văzduh)

Cât despre muzică, părerea lui Adrian e că muzica nu trebuie clasificată, ci ascultată. Instrumentele fac legătura între el și oameni. Publicul îi transmite o anumită energie, el le-o oferă pe-a sa și așa mai departe. Piesele lui nu sunt piese de teatru, nu se repetă în mod identic.

Iar acum, Samsara Foodhouse ne dă întâlnire la două evenimente de tipul Joy Sessions unde DJ va fi Văzduh, în 15 și 29 iunie, începând cu ora 19:00.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samsara 🌿 (@samsara.earthfood)

Piano Evening – 20 iunie, ora 19:00

Inițial, în sezonul rece, ca să marcăm frumos tranziția dinspre toamnă înspre iarnă, prietenii de la Samsara Foodhouse ne-au propus o nouă ocazie prin care să ne aducă împreună, în jurul mesei, în camera lor cu măslin. Este vorba despre evenimentele de tipul Piano Evenings.

La momentul respectiv, ei ne spuneau așa:

„Pentru noi, toamna este și despre a căuta căldura din interior. Nu e doar despre căldura mâncării pe care o pregătim, ci și despre căldura care se regăsește în atmosfera confortabilă pe care o căutăm în zilele tomnatice.” – echipa Samsara Foodhouse

Acum, în schimb, ne propun să integrăm conceptul de Piano Evenings și sunetele pianului interpretate de talentatul Răzvan Măhuleț și în serile noastre magice din sezonul cald. Ei sunt de părere c-ar trebui să putem să ne bucurăm de o atmosferă intimă, în compania unor melodii elegante, care ne captivează sufletul și ne fac să ne simțim speciali, indiferent de anotimp.

Acompaniați de acordurile line de pian ale lui Răzvan Măhuleț, ei te îndeamnă să te bucuri de acel gen de „căldură” și comfort care se regăsește în special în preparatele meniului lor sezonier, de vară… O căldură pe care o simți în tihnă, care te poartă cu gândul la soarele de peste vară care îndulcește fructele și legumele și care contribuie, subtil, la ce savurezi din farfurie.

Te poți bucura de prima seară de marți pe acorduri de pian din sezonul cald în compania lui Răzvan Măhuleț, la Samsara Foodhouse, în 20 iunie, începând cu ora 19:00.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samsara 🌿 (@samsara.earthfood)

Ce preparate poți savura la evenimentele Samsara Foodhouse în luna iunie?

De curând, Samsara Foodhouse a spus bun venit preparatelor colorate din meniul lor de vară. Inspirația noului meniu de vară al Samsara Foodhouse este însăși acest anotimp colorat în sine: vara.

Ei au pregătit un meniu care conține preparate și băuturi ușoare, răcoritoare și pline de arome vibrante care celebrează sezonul în care ne aflăm. Ingredientele proaspete, ierburile și fructele sunt modalitatea perfectă prin care ei captează esența verii și creează farfurii și băuturi care sunt nu numai delicioase, ci și memorabile.

Printre noile preparate incluse în meniul de vară al Samsara Foodhouse vei regăsi

  • Supe: Minestrone și Watermelon Gazpacho Soup,
  • Antreuri: Boulette de dovleac cu sos de hrean,
  • Salate: Garden salad și Salată cu ananas,
  • Paste: Raviolli cu ricotta și leurdă și Paccheri cu sos quatro formaggi, struguri negri și nucă,
  • Specialități: Anghinare la jar cu piure de mazăre, Pulpă de vânătă caramelizată ușor picantă, King oysters cu sos vientamez și orez.

Ca desert, te vei putea bucura de:

    • Baton de ciocolată cu unt de arahide delicios,
    • Caraibbean Pudding, desertul care ne-a atras atenția din primul moment prin prisma denumirii sale.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Samsara 🌿 (@samsara.earthfood)

Cum îți poți asigura locul la eveniment/e?

Nu ezita să-ți asiguri locul la Joy Sessions și/sau Piano Evening din timp, făcându-ți o rezervare online aici sau apelându-i la numărul de telefon 0364 964. În plus, pe tot parcursul lunii iunie și nu numai, ei te invită să descoperi atmosfera unică din localul lor și să savurezi preparatele lor delicioase, acompaniate de selecții rafinate de băuturi. Fie că ești în căutarea unei experiențe culinare rafinate sau dorești să te relaxezi într-un cadru plăcut, ești binevenit la Samsara Foodhouse.

Mai mult, ca să fii la curent cu toate noutățile care pot apărea pe parcurs cu privire la evenimente, asigură-te că-i urmărești pe Facebook și Instagram; aici anunță tot timpul, pentru prima dată, orice informație nouă și faină.

Ce spui? Ne bucurăm împreună de Seri de Muzică și Bucurie la Samsara Foodhouse în luna iunie?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!