Tazz FoodStage la UNTOLD: Gastronomie, Ritmuri & Magie în Zona Fantesia!

Home $ Articole $ Tazz FoodStage la UNTOLD: Gastronomie, Ritmuri & Magie în Zona Fantesia!

by | Aug 3, 2023 | Articole

Când vorbim despre UNTOLD, ne gândim la magie, la muzică și la momente de neuitat. Dar în acest an, pregătiți-vă să adăugăm un ingredient delicios în acest mix: Tazz FoodStage. Fiecare zi de festival promite să fie nu doar un festin pentru urechi, ci și pentru papilele gustative.

În inima zonei Fantesia by UNTOLD, Tazz va da tonul unor seri cu adevărat electrizante, combinând bucate alese cu muzică și dans. Nu vor fi doar simple momente de gătit, ci adevărate spectacole culinare susținute de chefi renumiți, artiști și influenceri, și bineînțeles, DJ și MC care vor face atmosfera să vibreze.

tazz foodstage untold

Programul Tazz FoodStage:

– 3 august, ora 18:00 – Roxana Blenche se va alătura Prăjiturelei pentru a găti, în timp ce Shurubel se va ocupa de vibe-ul muzical. Preparatul vedetă? Un savuros Steak Butter Sandwich și un Chicken & kimchi wrap. Yum!

– 4 august, ora 18:00 – Nicolai Tand și Chef Foa vor face echipă cu Deliric, în timp ce Dj Antenna va da ritmul. Așteptați-vă la un Sandwich cu cârnați de Maramureș, o shaorma vegană plină de savoare și un stir-fry mouthwatering.

– 5 august, ora 18:00 – Dragoș Neacșa și Nicolai Tand ne promit tacos reinventați, iar DJ Olix și Ionuț Rusu se asigură că nimeni nu va sta pe scaune.

– 6 august, ora 18:00 – Chef Foa și Puya (da, Puya, care, atenție, nu va găti, dar va întreține atmosfera!) își unesc forțele pentru un moment unic, în timp ce DJ Antenna ridică totul la cote nebănuite.

Și, ca și cum aceste momente speciale nu ar fi fost suficiente, meniul fix Tazz FoodStage va satisface toate poftele: de la micii celebri de la Cocoșatu, până la tartele Prăjiturelei, fiecare preparat este conceput pentru a fi o festă a gusturilor. Nu lipsește salata de vinete, cu vinete coapte proaspăt de ofyre + roșii de Jucu cu focaccia, cartofi prăjiți de-ăia buni – cu parmezan sau cu sos cheddar, jalapenos și bacon, brânză de burduf cu roșii de Jucu, sandviș cu parizer și Untold Magic Burger.

Așadar, dragi iubitori de muzică și mâncare, veniți la UNTOLD cu apetit și energie! Tazz FoodStage vă așteaptă să vă delectați, să dansați și să trăiți momente magice în inima zonei Fantesia by UNTOLD. Vă promitem că veți pleca cu amintiri delicioase!

Ne vedem în primul rând!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!