Fortech – o subsidiară GlobalLogic în România, anunță planul de achiziție a business-ului Eminus Software

Home $ Articole $ Fortech – o subsidiară GlobalLogic în România, anunță planul de achiziție a business-ului Eminus Software

by | Sep 19, 2023 | Articole

Astăzi, compania de software Fortech, subsidiară deținută de GlobalLogic din februarie 2023 și parte a conglomeratului nipon Hitachi, a anunțat semnarea acordului de achiziție a businessului Eminus Software. Tranzacția urmează să fie finalizată în perioada următoare. Achiziția consolidează poziția Fortech – o companie GlobalLogic, pe piața din România, susținând evoluția acesteia într-un un vector de creștere pentru competență tehnică în Europa Centrală și de Est, în cadrul GlobalLogic.

Eminus Software este un furnizor de servicii .NET, Angular, React și Azure, cu experiență în tehnologii de ultimă generație, proiecte de migrare în cloud și transformare digitală. Fondată în 2012, Eminus și-a demonstrat constant expertiză în domeniul Data Warehousing și Analytics. Concentrându-se pe tehnologiile Microsoft, în special .NET Core și Azure, Eminus Software se poziționează ca un partener valoros în îndeplinirea eforturilor clienților săi de a-și migra tehnologia în cloud. Sediul companiei se află în București.

“Pentru a implementa un proiect de transformare digitală de succes este nevoie atât de unelte software, cât și de profesioniști competenți și agili. Cu echipa Eminus Software de partea noastră, inspirați de o viziune și valori comune, vom fi cu un pas mai aproape în realizarea ambițiilor noastre.” a spus- Călin Văduva, CEO Fortech, a GlobalLogic Company.

Achiziția deschide noi perspective pentru echipa și clienții Eminus Software, în timp ce extinde capacitatea și spectrul de competențe tehnice al echipei Fortech, o companie GlobalLogic și a grupului de apartenență, în România.

Fortech, o companie GlobalLogic vizează să ofere servicii software de cea mai înaltă calitate, iar achiziția businessului Eminus Software îi va permite să își mențină poziția de lider, creând în același timp valoare pentru clienții ambelor entități.

“Așteptăm cu interes momentul alăturării în echipa Fortech, o companie GlobalLogic, și comunitatea extinsă Hitachi. Suntem încrezători în viziunea noastră comună și în proiectele pe care le vom putea realiza împreună, de acum încolo. Ne angajăm în această colaborare din dorința de a crea plus-valoare pentru clienții noștri, prin alăturarea expertizei fiecărei entități. – Mark Storey -Smith, Administrator, Eminus Software.

Pe lângă aprofundarea expertizei tehnice, planul de achiziție este în sincron și cu strategia Fortech, o companie GlobalLogic de a-și extinde și consolida prezența în București, pe lângă birourile deținute în Cluj, Iași, Oradea și Brașov.

Achiziția Eminus Software este momentan supusă aprobărilor obișnuite de reglementare și se așteaptă să fie finalizată în lunile următoare.

Eminus Software - Fortech

Despre Fortech, o companie GlobalLogic
Fortech este o companie de servicii software cu sediul în Cluj-Napoca, România. Compania a rulat ca entitate independentă până în februarie 2023, când a fost achiziționată de liderul American în inginerie digitală GlobalLogic, parte a conglomeratului japonez Hitachi. Fortech, acum subsidiară deținută de GlobalLogic operează în Cluj-Napoca și din birourile regionale din în Oradea, Iași și Brașov. Cu o echipă de peste 1150 de membrii și expertiză tehnică variată, compania acoperă dezvoltarea întregului ciclul de viață al unui proiect software.


Despre Eminus Software
Eminus Software este un furnizor de servicii software, cu sediul în București. Paleta de servicii include NET, Angular, React și Azure. Compania este de asemenea cunoscută pentru orientarea către integrarea de tehnologii de nișă și soluții OpenSource. Adoptând principiile cloud-native, Eminus Software, joacă un rol esențial în proiectele de migrare în cloud, alături de clienții săi.

Despre GlobalLogic
GlobalLogic este un lider în inginerie digitală. Ajutăm branduri din întreaga lume să proiecteze și să construiască produse inovatoare, platforme și experiențe digitale pentru o lume modernă. Prin integrarea serviciilor de ideație, a ingineriei complexe și a expertizei datelor – ajutăm clienții să își imagineze noi posibilități și să își accelereze tranziția către afacerile digitale de mâine. Cu sediul în Silicon Valley, GlobalLogic operează studiouri de design și centre de inginerie la nivel global, extinderea expertizei noastre pentru clienții din domeniul auto, comunicații, servicii financiare, sănătate, producție, media și divertisment, semiconductori, și industriile tehnologice.

GlobalLogic este o companie a Grupului Hitachi care operează sub Hitachi, Ltd. (TSE: 6501). Viziunea grupului este de a contribui la o societate durabilă, cu o calitate mai bună a vieții, prin stimularea inovării cu ajutorul datelor și tehnologiei, și funcționând ca o Afacere pentru Inovare Socială

GlobalLogic este o marcă comercială a GlobalLogic. Toate celelalte mărci, produse sau nume de servicii sunt sau sau pot fi mărci comerciale sau mărci de servicii ale proprietarilor respectivi.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!