Magazine cu produse asiatice din Cluj

Home $ Articole $ Magazine cu produse asiatice din Cluj

by | Mar 27, 2024 | Articole, Recomandări

Indiferent de preferințele tale culinare, explorarea bucătăriei asiatice poate fi oricând o călătorie fascinantă și delicioasă. În timp ce mersul la un restaurant indian, chinezesc sau japonez este o alegere tipică pentru multă lume, curioșii, precum și cei care își doresc o experiență gastronomică la ei acasă, sunt adesea în căutarea locurilor de unde își pot cumpăra ingredientele autentice asiatice, pentru a-și prepara dish-ul dorit chiar în propria bucătărie.

Așa că astăzi venim câte tine cu trei recomandări de astfel de magazine din Cluj, de unde îți poți alege cele necesare pentru a face sushi, ramen, noddles sau pentru a degusta câteva din dulciurile, sosurile sau băuturile specifice.

Despre Taste of Asia probabil că ai mai auzit deja. Este unul dintre cele mai îndrăgite astfel de magazine și este situat în Mărăști, pe strada București, nr. 74. Aici găsești de la ingrediente de bază pentru cele mai populare mâncăruri asiatice, până la produse demne de încercat măcar o dată, mai ales dacă ești un fan al culturii asiatice. Vei putea lua acasă de la sosuri curry cu diverse arome, noodles din făină de grâu sau de orez, foi pentru sushi, până la sosuri de papaya, supă miso, jackfruit în sirop, mochi cu ciociolată sau mango, băuturi pe bază de ghimbir etc. Mai multe detalii despre produsele disponibile găsești și pe site-ul lor, unde poți afla și despre cardul de fidelitate pe care-l poți face și care îți poate aduce multe reduceri.

Luni-Vineri: 9:00-21:00
Sâmbătă: 10:00-16:00
Duminică: Închis

Korean Mart se află chiar în Piața Mihai Viteazul și probabil că ai trecut deja de multe ori pe lângă el. La fel ca orice magazin de acest tip, vei găsi aici ingredientele necesare pentru cele mai îndrăgite mâncăruri asiatice. Iar dacă nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, poți alege oricând câteva snackuri autentice. Vei găsi chiar și jeleuri, lapte de cocos, acadele japoneze, băuturi dulci, cu arome diferite și cu ambalaje ce-ți fac cu ochiul de pe raft etc.

Luni-Vineri: 9:00-21:00
Sâmbătă: 10:00-18:00
Duminică: Închis

Chiar în centrul orașului se află Asiatico, pe Bulevardul Eroilor, la nr. 47. Este un magazin deschis anul trecut și ne bucurăm că-l putem include în selecția noastră. Așa că atunci când îți dorești ceva dulce sau să gătești ceva mai diferit, poți trece oricând pe la magazinul lor. Selecția pentru noodles și supă miso este destul de bogată, mai ales pentru cele instant. Cu siguranță vor avea un gust mai autentic decât variantele acestora care se găsesc în supermaketurile obișnuite. De la Asiatico nu lipsesc nici sucurile, ingredientele pentru sushi, ramen, sosurile specifice sau dulciurile asiatice. Te invităm să le faci o vizită și să descoperi mai multe produse, mai ales pentru că uneori au și oferte atrăgătoate.

Luni-Vineri: 10:00-21:00
Sâmbătă: 10:00-20:00
Duminică: 10:00-21:00

De la condimente exotice la sosuri autentice, te invităm să treci pragul magazinelor asiatice din oraș, de unde poți aduce aromele și gusturile Orientului Îndepărtat chiar în bucătăria ta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!