Marile concerte care vor avea loc în 2024 la Cluj

Home $ Articole $ Marile concerte care vor avea loc în 2024 la Cluj

by | Mar 27, 2024 | Articole, Recomandări

Clujul se pregătește să găzduiască unele dintre cele mai așteptate concerte ale anului din România. Cu trupe internaționale și artiști de renume, fanii acestora din întreaga țară se pregătesc să trăiască momente de neuitat și să cânte împreună piesele deja mult prea îndrăgite ale acestora. Pentru a fi sigur că nu ratezi niciunul dintre cele mai așteptate concerte, îți propunem să salvezi acest articol, cu topul concertelor programate să aibă loc în orașul nostru în 2024.

Aprilie

Cu o carieră impresionantă și o voce cuprinzătoare, Lara Fabian se pregătește să surprindă publicul din Cluj cu un spectacol de excepție, care va avea loc la BT Arena pe 23 aprilie. Muzica sa i-a adus apreciere și fani în întreaga lume, tocmai prin sensibilitatea de care dă mereu dovadă. Anul acesta promite un spectacol de excepție și pentru fanii clujeni, care sunt invitați să se lase purtați pe ritmurile duioase ale muzicii sale. Biletele pentru concert sunt disponibile chiar aici.

Iulie

După o pauză de cinci ani, Massive Attack se întoarce în lumina reflectoarelor, iar primul lor concert va avea loc la Cluj, pe scena de la Electric Castle. Revenirea acestora le va da ocazia fanilor să se bucure din nou de muzica și de energia inconfundabilă a trupei. Anul acesta EC va avea loc în perioada 17-21 iulie, iar iubitorii de muzică electronică probabil că și-au rezervat deja biletele pentru festival. Îl poți achiziționa și tu pe al tău chiar de aici.

August

Anul acesta se va organiza Wonder Famlily Fest la Wonderland, pe 2-4 august. Vor fi 3 zile cu muzică și multă relaxare. Luis Fonsi va concerta chiar în prima zi de festival, aducând cu el melodiile sale memorabile, precum “Despacito” și “Échame La Culpa”, cu care a făcut senzație la nivel internațional. Pe lângă mulți artiști îndrăgiți, festivalul promite și activități recreative pentru întreaga familie, pentru ca acest început de august să aducă amintiri plăcute și experiențe pe măsură pentru întreaga familie. Aici găsești disponibile atât abonamentele generale, cât și biletele pentru fiecare zi.

Al nouălea capitol din povestea Untold va avea loc în perioada 8-11 august 2024 și va aduce la Cluj unul dintre cei mai îndrăgiți artiști atunci când vine vorba de muzica soul și pop: Sam Smith. Superstarul britanic a atins deja inimile a milioane de oameni din întreaga lume prin muzica sa și este pregătit să cucerească și scena de la Untold. Biletele pentru festival sunt puse deja în vânzare, așa că mai bine te-ai grăbi să-l iei pe al tău înainte ca prețurile să crească prea mult. Acestea se găsesc chiar aici.

Septembrie

Printre artiștii deja confirmați la Jazz in the Park se numără și Cymande. Cu o carieră muzicală de peste patru decenii și cu un sunet inconfundabil, care a inspirat generații întregi, Cymande se pregătește să aducă magia muzicii lor chiar în inima Transilvaniei, în Cluj. Cu piese memorabile precum “Bra”, “Dove”, și “The Message”, în ciuda schimbării componenței sale de-a lungul timpului, trupa a bucurat mereu fanii prin muzica și prezența sa. Cu ritmurile lor contagioase, cu siguranță te vor invita și pe tine la dans. Jazz in the Park are loc anul acesta în perioada 30 august – 1 septembrie, iar biletele se găsesc chiar aici.

Noiembrie

Placido Domingo va concerta la noi în oraș, la BT Arena pe 7 noiembrie. Deși inițial concertul era programat pentru luna februarie, din cauza unor probleme de sănătate a fost reprogramat pentru la toamnă. Biletele cumpărate pentru data inițială încă sunt valabile, așa că dacă ai apucat să iei bilet și nu ai dorit returnarea banilor, îl vei putea folosi pentru noua dată stabilită. Iubitorii de operă și muzică clasică vor avea șansa de a-l asculta pe unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea operei și de a se bucura de întreaga experiență. Te sfătuim să te grăbești și să-ți iei bilet în cazul în care dorești să-l asculți pe Placido Domingo cântând live la Cluj fiindcă bilelte se epuizează rapid. Le poți lua de aici.

Nici fanii muzicii dance nu sunt uitați: Dj BoBo revine în România cu un show care va avea loc la BT Arena pe 16 noeimbrie. Cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii și hituri care au făcut istorie, va aduce energia sa inconfundabilă pe una dintre cele mai mari scene ale orașului, așa că întregul concert promite să fie o experiență dansantă pentru toți cei prezenți. Biletele sunt puse deja spre vânzare și se găsesc aici.

Cu artiști de calibru internațional și cu o atmosferă dansantă și multă voie bună, Clujul continuă și anul acesta să răsune de muzică, fiind locul de întâlnire a acestora cu fanii lor, atât din oraș, cât și din întreaga țară și nu numai.

Tu la concert ai vrea să mergi anul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!