Cum să te îmbraci cu stil și să-ți creezi look-ul perfect pentru tine

Home $ Diverse $ Cum să te îmbraci cu stil și să-ți creezi look-ul perfect pentru tine

by | Mar 28, 2024 | Diverse

În zilele noastre, tot mai mulți bărbați sunt în căutarea unor articole vestimentare și a unor look-uri în care să se simtă confortabil și să fie apreciați. Prin urmare, dacă și tu vrei să înveți cum să obții un look perfect, citește acest mini-ghid și învață cum să porți haine de bărbați cu stil.

În primul rând: găsește-ți propriul stil
Tendințele vin și pleacă în mod constant, dar stilul tău personal este o marcă a tuturor look-urilor tale, ceva care va dăinui în timp, adaptându-se vârstei tale. Dacă, totuși, încă nu ți-ai descoperit stilul personal și nu știi cum să creezi combinații de haine pentru bărbați, culori, texturi și accesorii, mergi pe un stil minimalist. Cu câteva piese puține, dar bune, poți crea un look interesant, fie pentru viața de zi cu zi, fie pentru un moment special, și să fii mereu bine îmbrăcat. Pe de altă parte, nu este rău să încerci stiluri noi, dar asigură-te doar că îți vin bine și că îți plac.

Poartă haine masculine pe măsura ta
Una dintre cele mai frecvente greșeli vestimentare pe care le fac bărbații este să poarte mărimea greșită. Acest lucru, de foarte multe ori, este influențat de tendințele de stil care promovează look-uri extrem de strâmte. Aceste haine de bărbați, însă, oricât de strâmte ar fi, trebuie să aibă mărimea corectă, pentru că altfel se va genera o imagine forțată și nefavorabilă.

Poartă haine bărbătești în funcție de vârstă
Un lucru foarte recurent în rândul sexului masculin este acela de a purta haine care nu le reflectă adevărata vârstă. Prin urmare, nu este vorba că la 40 de ani trebuie să arăți simplu și plictisitor, ci trebuie să exprimi maturitatea pe care ai dobândit-o de-a lungul timpului, cu mult mai mult stil. Încearcă să nu arăți copilăros, indiferent cât de tânăr ești, alege, așadar, haine de bărbați care să te facă să pari modern și actual, dar în același timp serios. Acesta este un punct esențial care va influența și modul în care te văd și te interpretează oamenii, ceea ce este crucial atunci când ieși la o întâlnire sau la un interviu de angajare.

Alege materialele potrivite pentru hainele de bărbați
Acest aspect privește confortul nostru, bunăstarea noastră și durabilitatea îmbrăcămintei alese. Într-adevăr, unele materiale sunt mult mai plăcute de purtat decât altele și, în mod evident, nu există nicio comparație între un tricou din bumbac 100% și un tricou din poliester; bumbacul va fi, evident, mai moale și mai confortabil de purtat. În ceea ce privește confortul, materialele naturale sunt întotdeauna mai respirabile decât cele sintetice.

Orice bărbat a trecut prin situația de a se întreba ce haine de bărbați să poarte cu o anumită ocazie, chiar dacă îi este teamă să recunoască acest lucru. Cămășile sunt wild-cardul bărbaților, deoarece oferă întotdeauna un look serios și sofisticat.

Există mai multe modalități de a crea combinații remarcabile cu cămăși bărbați. De asemenea, poți opta pentru cămăși de bărbați slim fit, regular fit sau croite. Evident, ceea ce contează cel mai mult este tipul de design care se potrivește cel mai bine gustului personal și constituției tale.

Aceste cămăși bărbați se potrivesc bine sub un sacou pentru un angajament formal, sau cu un pulover simplu sau un cardigan atunci când vrei să fii mai confortabil. Asortează aceste cămăși bărbați cu o jachetă, că tot a venit primăvara. Dacă jacheta este albastră sau gri, cămașa poate fi monocoloră pentru angajamentele formale, în timp ce modelele sau carourile sau chiar dungile pot fi folosite pentru evenimente mai casual. Formalitatea include și cravata, alături de sacou (atât la costum, cât și la costumele separate), în timp ce în timpul liber poți, de asemenea, să porți cămașa ușor deschisă (niciodată dincolo de al doilea nasture, însă).

Cămăși de bărbați și puloverul cu guler în V
Atunci când porți cămașa pe sub pulover, fie că este cu guler de tip “crew neck” sau “V”, nu uita că gulerul cămășii nu trebuie să iasă niciodată prea mult în afară. În timp ce un pulover cu guler de tip crew neck este, fără îndoială, mai sportiv, poți purta și o cravată sub un pulover cu guler în V. Pe de altă parte, sub un cardigan, o cămașă cu model sau din denim va arăta, de asemenea, foarte bine!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!