Festivalul studenților revine în mai în Cluj Napoca!

Home $ Știri Cluj $ Festivalul studenților revine în mai în Cluj Napoca!

by | May 4, 2018 | Știri Cluj

Săptămâna 6-13 mai este dedicată sportului, culturii și profesionalului. Altfel spus: festivalul UBB Fest revine cu a 5-a ediție. Mai cool, mai complex și mai cuprinzător.

UBB Fest, organizat de voluntarii Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este festivalul din Cluj Napoca dedicat tuturor studenților.

Proiectul a început în urmă cu 4 ani de la întrebarea „Cum reușim să aducem laolaltă gusturi și pasiuni împărtașite de către studenți?”. Răspunsul s-a concretizat prin inițierea unui festival amplu care cuprinde activități din zona sportivă, culturală și, de anul acesta, din sfera profesională.

Printre activitățile sportive se numără competiții de echipă (precum fotbal, baschet, handbal, volei), competiții de cso-cso, dance battle, alpinism, tenis de masă și cross.

Latura culturală include workshop-uri creative (de caricatură, teatru de improvizație, modelaj în lut, henna), acțiuni de ecologizare/reciclare și spectacole sau concerte susținute în Teatrul de vară din Campus Hașdeu.

În plus, de anul acesta a fost introdusă și latura profesională care constă în training-uri pe diverse teme de interes pentru studenți, un târg de cariere și o Bibliotecă Vie.

Studenții din Cluj sunt deci invitați să își aleagă activitățile pe gustul lor, să completeze formularele de înscriere disponibile pe site-ul UBB fest și să își invite toți prietenii!

Mai multe detalii despre programul activităților, orarul și locația evenimentelor, găsiți în event.

Let itFlow!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!