Opening Party cu ZIP @ Club Midi

Home $ Articole $ Opening Party cu ZIP @ Club Midi

by | Aug 22, 2011 | Articole

Opening Party

ZIP / Margaret Dygas / Mihigh

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

ZIP este unul dintre fondatorii labelului PERLON, o “pagina” importanta in istoria muzicii electronice. Alaturi de Playhouse, Perlon este labelul la care RICARDO VILLALOBOS a publicat cele mai multe productii.
ZIP, pe numele sau adevarat Thomas Franzmann, are o experienta muzicala impresionanta ce include trei proiecte de muzica electronica: Dimbiman (proiectul sau de productie solo), Pantytec (proiectul de productie alaturi de Sammy Dee) si Narcotic Syntax (proiectul de productie alaturi de James Dean Brown, Markus Nikolai si Yapacc). Vara trecuta a fost unul dintre noii rezidenti Circo Loco alaturi de Seth Troxler, Jamie Jones & Dj W!ld.

Margaret Dygas
Cu o copilarie inceputa in Polonia, a trecut prin Germania iar ulterior s-a stabilit in California, USA. A descoperit muzica electronica la inceputul anilor ‘90 iar ulterior a ramas fascinata de scena britanica, motiv pentru care s-a si mutat in Londra in ‘99. A fost bine primita in Berlin, a calatorit prin toata Europa iar in prezent face primii pasi in productie. Stilul ei continua sa se dezvolte, sa infloreasca si sa mentina o latura deep & minimal. La sfarsitul lunii mai a lansat un mini LP la labelul Perlon.

Vara aceasta a mixat in cadrul festivalului Sunwaves la scena Red Bull Music Academy Radio alaturi de Ricardo Villalobos, Raresh b2b Praslea & ZIP

ZIP a mai fost prezent la Midi in martie 2010.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie doar sa ne spuneti, prin comentarii, mai jos, ce asteptari aveti de la sezonul de toamna 2011. Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!