Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Profesiunea Doamnei Warren

19 March, 7:00 pm

Deoarece agenda actorilor este foarte încărcată, inevitabil, apar și neplăcerile cauzate de suprapuneri de date sau de către evenimentele neprevăzute, care au o semnificație aparte pentru actori și care necesită prioritate în preluare.

Dorim să vă anunțăm că spectacolul ”Profesiunea Doamnei Warren” din Cluj este reprogramat pentru data de 19 martie, aceeași oră și locație.

IMPORTANT:
Biletele achiziționate rămân disponibile în exact aceleași condiții: aceeași categorie de preț și același loc.
Dacă doriți returnarea banilor, vă rugăm să răspundeți emailului primit, iar echipa iabilet se va asigura că sumele sunt returnate integral.

Mulțumim și ne cerem scuze pentru neplăceri!

#HaiLaTEATRU

Doamna Warren și partenerul său de afaceri, Sir George Crafts administrează diverse bordeluri situate în marile orașe ale Europei. Fiica doamnei Warren, școlită la Cambridge, nu este de acord cu profesiunea mamei sale, cele două având viziuni asupra vieții total diferite. Ceea ce urmează nu e greu de închipuit… fiecare consideră că stilul său de viață este cel corect și încearcă să-și impună punctele de vedere.

*****
Una dintre cele trei „piese neplăcute” ale lui Shaw a avut premiera absolută în anul 1902 la un club de teatru din Londra, unde s-a jucat doar de două ori şi a fost interzisă vreme de 32 de ani.

Trupa care a jucat piesa în 1905, la New York, a fost arestată o noapte, iar producătorul a fost judecat şi condamnat.
Piesa a primit avizul de a putea fi jucată de un teatru profesionist la un an după ce autorul ei câştigase premiul Nobel.

Vă întrebaţi de ce oare a fost interzisă această piesă atâta timp? Pentru că Shaw demască imoralitatea societăţii engleze acoperită de falsa aparenţă, de filistinism şi ipocrizie.

Bernard Shaw abordează cu atâta îndrăzneală tema uneia dintre cele mai vechi meserii din lume: prostituţia. Căci ce este doamna Warren, cea care s-a înconjurat de mister, decât o fostă prostituată, devenită matroană de bordel? Nimic altceva decât un personaj care încearcă să-şi ascundă atât trecutul cât şi prezentul de teamă ca fiica ei, crescută departe de această lume, să nu afle adevărul.

Biletele sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro și offline, la Casieria Casei de Cultură a Studenților.

Detalii

Dată:
19 March
Program:
7:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/607623029671783/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca,400003Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.