Cum puteti petrece Halloween-ul la Cluj Napoca

Home $ Articole $ Recomandări $ Cum puteti petrece Halloween-ul la Cluj Napoca

by | Oct 29, 2009 | Recomandări

Stiti ca weekendul acesta sarbatorim o alta sarbatoare imprumutata de la americani, desigur in scop pur comercial.

Noi am imprumutat doar ideea si nu ceea ce am vazut prin filme, “colindul” copiilor pe la case, costumati in fel si fel de monstri, eroi sau diferite personaje de basm, avand drept scop strangerea de dulciuri si nu bani cum e la noi de Craciun. Desigur, si ei se petrec, pentru ca sarbatoare este destinata tuturor categoriilor de varsta dar noi ne-am limitat la petreceri.

Astfel, toti ne gandim ce planuri sa ne facem pentru acest weekend si unde sa mergem sa sarbatorim Halloween-ul.

Unele localuri incep de vineri iar noi va recomandam urmatoarele petreceri:

Noul pub din oras denumit “Ce ?” anunta petrecerea de halloween in felul acesta: cocktail bazat pe dovleac si vodka dar si alte ingrediente. Se dau si shot-uri gratis pentru cei costumati. Acolo e ok pentru o mica incalzire ca apoi, de la ora 00.00 sa va mutati in Irish Music Pub. Asta asa, pe ideea de colindat localurile si incalzirea de vineri.

Sambata, avem mai multe variante si puteti incepe mai de dimineata. Mall-urile clujene, Polus si Iulius au pregatit si ele cate ceva special. Polus se axeaza mai mult pe copii iar Iulius anunta dansuri si cantece pe scena de la intrarea principala.
Mai tarziu puteti sa treceti prin Le General pentru o incalzire cu cocktailuri specifice ca apoi sa va hotarati unde sa va petreceti intreaga noapte de Halloween. Pub-ul “La Tevi” anunta un concert sustinut de Keep Away si un concurs de cioplit bostani. Clubul Bamboo are un invitat special care va oferi premii substantiale pentru cele mai originale costume. Unde mai pui ca intri si gratis daca esti costumat.
Totusi, cea mai interesanta petrecere se anunta la Club Midi. Aici se vor sarbatori atat Halloween-ul cat si 2 ani de la deschiderea clublui si 10 ani de techno. Va fi un invitat special si un after party cu un Horace Dan D. Dat fiind faptul ca se vor sarbatori 2 ani de Club Midi, organizatorii s-au gandit la diverse premii pentru invitati. Se vor oferi tricouri, multe CD-uri custom made si special facute pentru aceasta ocazie, shot-uri la intrare cat si diverse alte premii surprize din partea casei.

Weekendul de Halloween va fi inchis cu petrecerea tematica din clubul After Eight unde cea mai originala costumatie va fi premiata cu 250 de euro.

Acestea ar fi recomandarile noastre in materie de petreceri pentru acest weekend insa toate evenimentele de Halloween sunt trecute aici, in caz ca doriti sa aflati si despre altele.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!