3 saloane unde să-ți aranjezi barba în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 3 saloane unde să-ți aranjezi barba în Cluj

by | Oct 10, 2017 | Recomandări, Servicii

Trebuie să recunosc că nu am avut niciodată problema asta cu aranjatul bărbii, dar știu că e una extrem de sensibilă. Așa că, domnilor, voi trata subiectul cu maximă seriozitate, însă mă tem că sunt incapabilă să-mi ofer părerea proprie despre serviciile din locurile pe care vi le voi prezenta. Dar o țâră de informație și îndrumare spre locurile potrivite nu strică niciodată, iar voi puteți continua cu păreri și recomandări din experiențele avute.

Barber Society
Am tras și eu cu urechea în dreapta și-n stânga, am mai întrebat prieteni, și uite așa am aflat că bărbații nu sunt interesați doar de simplul proces de tăiere și aranjare a bărbii. E mai mult de atât, e și la ei ca la doamne când merg la manichiură. Nu e de ajuns să fie frumoasă și strălucitoare, trebuie să spună ceva despre persoana care o poartă. Așa am ajuns la Barber Society și am aflat că acolo se întâmplă minuni. V-am mai povestit despre locul acesta în articolul de aici, și despre Tudor, care a câștigat suficiente concursuri de bărbi din țară încât să te poți lăsa pe mâna lui cu toată încrederea. Totuși să nu uităm echipa care îl înconjoară și care, de asemenea, fac o treabă excelentă.

Încă de cum intrați veți simți că ați ajuns la locul potrivit, iar la plecare nu veți mai ști cum să trageți de timp ca să mai stați. Cât timp așteptați puteți servi cafea, ceai, whiskey, bere sau apă, toate din partea casei. Bineînțeles că aici veți găsi produse profesionale pentru barbă pe care să le folosiți acasă, chiar și ultimele colecții de la Nerv. Ca să vă faceți o idee, pentru un aranjat de barbă veți plăti 30 lei, iar pentru un shave complet cu prosop cald 40 lei. Un loc de 5 stele și oameni de nota 10.

Adresă: Calea Dorobantilor, nr. 33-35-37.

?Just a normal day at work?#barview #BarberSociety #innercontext #cocacola #barbers #barbershop

O postare distribuită de Barber Society (@barbersocietycluj) pe

Gett`s Color Bar – Platinia
Un alt loc demn de luat în calcul ar fi, fără dar și poate, Gett`s Color Bar Platinia. Cei de aici cred că un ”bărbat adevărat are o ținută și o atitudine de invidiat, iar aceasta începe cu îngrijirea părului”. Nu se opresc la ați oferi simple servicii de calitate și un barber experimentat, dorința lor fiind ca fiecare dintre voi să-și găsească în salonul lor un prieten, cineva care să vă înțeleagă și să dea curs gândurilor voastre. Pentru ei nu contează vârsta, culoarea, frizura sau tipul de păr, ci pasiunea, implicarea și profesionalismul, motiv pentru care își tratează fiecare client cu aceeași grijă și dedicare, iar fiecare fir de păr rebel este așezat la locul lui. Iar prețul pentru un tuns barbă este de doar 19 lei, eu zic că nu are nici un sens să vă refuzați aceste mici plăceri ale vieții.

Adresă: Strada Alexandru Vaida Voievod 53-55, Iulius Mall

The Barber Shop

Musai e să treceți și pe la băieții de la The Barber Shop, care și-au propus să readucă în oraș atmosfera de odinioară, atunci când alegerea bărbierului sau a frizerului constituia o adevărată artă, unde burghezia și oamenii simpli veneau pentru un bărbierit în stil tradițional. Folosesc materiale cosmetice profesionale provenite din SUA și Anglia, ustensile manuale și prosoape calde. Partea și mai faină e că oferă cafea, whiskey, vin, bere sau suc, toate acestea fiind incluse în prețul tunsului, bărbieritului sau a pachetului pe care îl alegeți. Prețul pentru aranjatul bărbii este de 40 lei, pentru întreținere 20 lei, bărbieritul cu prosop cald este 60 lei, vopsitul bărbii este 35 lei. Ah, și dacă tot sunteți aici și puși pe fapte mari, aflați că aveți și posibilitatea de a vă face tatuajul mult visat. Numa` zic.

Adresă: B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 77 / Str. Ferdinand nr. 6

Domnilor, care sunt alegerile voastre atunci când vine vorba de prea-iubita barbă?

P.S.: Când ai mare nevoie de un specialist din industria hair & beauty, poți oricând să te bazezi pe Stailer – platforma gratuită prin care te programezi în doar câteva click-uri la salonul și stilistul preferat. Poți naviga, descoperi și compara cele mai bune servicii disponibile în zona ta, alege ora și ziua potrivită pentru tine și lăsa review-uri la final. Să știe și alții ce bine ți-a fost.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!