Elite Force @ Boiler Club

Home $ Party $ Elite Force @ Boiler Club

by | May 1, 2012 | Party

Elite Force [UK] – djset

Alex Chronic / 3P

Proiectul Elite Force a fost inceput de catre Simon Shackleton in anul 1996,facandusi intrarea cu pasi siguri pe poarta casei de discuri Fused and Bruised, cu o serie de productii proprii si remixuri originale.

De la primele aparitii primeste suportul unor artisti de elita, cum ar fi Fatboy Slim sau Jon Carter, si continua sa livreze piesa dupa piesa la diferite label-uri; Whole9Yards, Moonshine sau Adrift Recordings. In ultimii ani reuseste sa isi construiasca propriul sau imperiu de frecvente electronice sub numele U&A Recordings.

Elite Force detine patentul de inventator al genul Tech-funk, un amestec intergalactic de Breaks, House, Electro si Dubstep. La pupitru este un technician incendiar, o calitate care il face sa fie nelipsit de pe scena celor mai mari evenimente de pe Tera. Glastonbury, Coachella, Burning Man, San Francisco’s Love Parade, Wickerman, Breakfest sau Glade.

Ca si remixer, prin seria Re:Wamps, Elite Force produce cele mai indraznete mash-up-uri, lista de artisti abordati in Re:wamp-urile sale este lunga, diversa si impresionanta in acelasi timp; Grandmaster Flash, Groove Armada, Crystal Method, Jungle Brothers, Stereo MCs, UNKLE, Primal Scream, the Prodigy, NERO sau Metallica.

Muzica sa ajunge chiar si in salile de cinema pe sound-track-ul unor filme de top; Matrix, Charlie’s Angels, Arlington Road, Mortal Kombat, Crow, The Bone Collector, The Jackyll, Spiderman 2, LA Doctors, Wipeout series sau sau chiar pe playstation Motorstorm 2010-2011.
In timpul liber este pasionat de gradinarit si are o viata linistita intro suburbie a Londrei.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!