Profilul unei persoane active in materie de going out

Home $ Ale noastre $ Profilul unei persoane active in materie de going out

by | Aug 20, 2012 | Ale noastre

Luna trecuta am publicat un sondaj. Eram curiosi sa aflam mai multe despre cititorii nostri si implicit despre cei mai activi in materie de going out din Cluj-Napoca. Am dorit sa aflam cat de des se iese in oras, care sunt tipurile de evenimente preferate, care este un buget mediu si pe ce se duc banii.

La intrebarea “De cate ori, in medie, iesi in oras pe saptamana?” majoritatea au raspuns ca-si aleg una dintre zile, fie vineri fie sambata, in timp ce mai putini spune ca sunt activi tot weekendul.

La intrebarea “Cand iesi in oras, unde iti place cel mai mult sa mergi?” o buna parte au spus ca intai ies la o bere si apoi aleg o petrecere. Foarte putini prefera sa plece din oras la o cabana sau sa iasa doar la un restaurant.

La intrebarea “Cand iesi, de obicei, in oras?” raspunsul cel mai des intalnit a fost “Oricand, nu conteaza perioada lunii.” Semn ca nu-si planuieste nimeni iesirea in functie de inceputul sau sfarsitul lunii, de ziua de salariu sau de banii de acasa.

De asemeni, am aflat ca majoritatea prefera sa iasa cu 3-4 prieteni sau se formeaza o gasca mai mare. Putini prefera sa petreaca in doi sau chiar singuri.

Asa cum era de asteptat, la intrebarea “Pe ce cheltui cei mai multi bani?” am aflat ca majoritatea dau cei mai multi bani pe bautura, la bar, si apoi pe intrare, fie la un concert sau un party.

Cei mai multi nu au preferinte in materie de iesit. Majoritate au spus ca merg “Oriunde” sau la party-uri. Pe locurile 3-4 si afla si cei care prefera concertele, fie ca-s indoor sau outdoor.

Bugetul de iesit in weekend nu este prea mare. Mai mult de jumatate au raspuns ca “sparg” sub 100 lei si sunt putini care depasesc aceasta suma.

La acest sondaj, majoritatea dintre cei care au raspuns sunt pe segmentul de varsta 18-30. De asemeni, mai multe raspunsuri au venit de la fete decat de la baieti. Venitul lunar cel mai des intalnit este sub 1000 lei, putini au declarat ca au un buget intre 1000 si 1500 lei. Mai mult de jumatate dintre cei chestionati nu sunt clujeni.

La acest sondaj au raspuns ~500 de persoane.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!