A Skillz vs Krafty Kuts @ Cluj Arena

Home $ Party $ A Skillz vs Krafty Kuts @ Cluj Arena

by | Aug 20, 2013 | Party

ELECTRIC CASTLE prezintă: A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS

încălzirea:
KRUEGER & PRYUS (NINJABREAKZ, HU)

după:
DJ SAUCE

ACCES: 20 lei / 30 lei după 00:00

A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS
A-Skillz este cu siguranţă marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’ Records. Talentul său incredibil îmbină funk, hip-hop şi breaks cu stilul unic de scratching şi sampling, artistul reuşind să ajungă la pupitrele şi pe scenele celor mai importante cluburi şi festivaluri din întreaga lume. Stilul său a ajuns să figureze pe coloana sonoră a unor spoturi publicitare, jocuri video, dar i-a adus şi colaborări de succes cu staruri de renume, precum Sean Paul.

Krafty Kuts este cel mai popular DJ/producător de Party Breaks din lume, dobândind o serie de titulaturi de-a lungul vremii care i-au confirmat succesul şi talentul: ”Best Breaks DJ”, ”Face of Breaks”, “Best International DJ”, ”Single of the Year”. Începutul succesului a fost marcat de Fat Boy Slim care i-a auzit single-ul “Gimme The Funk”, întâmplare care i-au adus lui Kraty o colaborare de succes cu Ministry of Sounds, dar şi cu Prodigy şi The Rolling Stones.

A-Skillz şi Krafty Kuts sunt un duo imbatabil, iar albumul lor de hip-hop breaks – “Trickatechnology” – le-a adus şi mai multă faimă şi i-a propulsat acolo unde le este de fapt locul: pe cele mai înalte poziţii ale topurilor muzicale.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/I6Q” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!