ClujLife te trimite la Summer Well, cu ajutorul Orange 4G

Home $ Articole $ Recomandări $ ClujLife te trimite la Summer Well, cu ajutorul Orange 4G

by | May 26, 2014 | Recomandări

Anul trecut am avut ocazia sa merg la Summer Well, sa ma conving ca este un festival ca o vacanta. Dupa editia precedenta, nici nu se pune problema sa nu ajung si anul acesta. Au o locatie superba, line-up foarte bun (ca in fiecare an) iar de data asta ofer o invitatie dubla 🙂 (detalii la finalul articolului).

La mai orice festival la care am participat, am facut si poze. Un avantaj major al galeriilor este datorat rapiditatii cu care sunt publicate. Pentru asta ai nevoie de o conexiune rapida, mai ales cand vrei sa postezi direct de pe telefon pe Facebook, Instagram sau YouTube.

Weekend-ul acesta am testat tehnologia Orange 4G pe un Samsung S4 Mini, in ideea de a remarca diferentele si cum m-ar putea ajuta asta.

Pe scurt, ca sa folosesti noua tehnologie 4G ai nevoie de un abonament / optiune PrePay 4G, SIM 4G si smartphone / tableta / modem compatibil.
Acoperire 4G exista in peste 1000 localitati, 45% din populatia Romaniei; 73% din populatia din mediul urban al Romaniei.

Diferente majore am observat de la cum se incarca aplicatiile si paginile, video-urile pe Youtube si upload-ul pe Instagram, datorita latentei scazute. Testul a iesit chiar bine, desi am vazut viteze mai mari.

Am urcat pe Youtube un video de 513MB in 3min si 52sec (ar fi trebuit sa-l intorc, stiu, daca ideea era sa fie direct din tel):

4G-ul este abia la inceput insa deja se pregateste 4G+, tehnologie ce va putea oferi viteze de download de pana la 300Mbps. In Cluj se poate testa 4G+ in magazinul Orange de pe Blvd. 21 Decembrie 1989.

Concurs
Pe tine cum te poate ajuta tehnologia 4G?
Poti raspunde prin comentarii (mai jos) sau sa-mi trimiti o imagine sau un video scurt (max 10 sec) pe [email protected].
Ai sansa sa castigi o invitatie dubla la Summer Well. Castigatorul va fi anuntat marti, pe 3 iunie, insa data limita pentru a te inscrie este 1 iunie.

Pe langa acest premiu, Orange Romania va oferi premii surprize locurilor 2 si 3 😉

Update: castigatorii au fost anuntati aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!