Salonul Auto Moto Velo @ Sala Polivalentă

Home $ Știri Cluj $ Salonul Auto Moto Velo @ Sala Polivalentă

by | Jun 17, 2015 | Știri Cluj

Update: evenimentul a fost amanat pentru toamnă.

Prima ediție a Auto Moto Velo Expo – salon de autovehicule, motociclete, biciclete, piese de schimb, tuning și accesorii, este organizată de Romexpo, în parteneriat cu Smaeb și Expobike.

Salonul promite lansări spectaculoase și oferte care cu siguranță îi vor cuceri atât pe cei pasionați, cât și pe cei cu un interes practic. La Salonul Auto Moto Velo Expo expun dealeri și producători de autoturisme, motociclete sau biciclete, distribuitori și producători de piese de schimb și accesorii, firme de tuning și service auto și multe alte companii din domeniu.

Nume importante din industria auto mondială au confirmat prezența la eveniment și promit să-și surprindă vizitatorii atât cu noutăți de răsunet, precum și cu programe speciale de achiziție!

Dacă îți doresti să fii unul dintre cei care cuceresc vestul țării, hai să devii expozant și prezintă la Salonul Auto Moto Velo produsele care te vor scoate în față! Mai multe informații despre participarea la eveniment poți afla de la reprezentantul organizatorilor:
Bogdan PERIVERZOF – Organizator Targuri si Expozitii
Mobil: 0758.837.741
E-mail: [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!