Corul Armatei Rosii @ Sala Polivalenta

Home $ Articole $ Corul Armatei Rosii @ Sala Polivalenta

by | Jul 21, 2015 | Articole

In premiera, la Cluj: Corul Armatei Rosii
Soldatii rusi cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume

Muzica variata, de cea mai buna calitate, corp de balet, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante si o reputatie internationala prestigioasa apreciata la cel mai inalt nivel.
Pe 21 septembrie, cea mai de succes productie artistica a celor peste 100 de muzicieni rusi va fi prezentata pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca, sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev.
Ghidati de sintagma “Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev impreuna cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc publicul spectator din intreaga lume in turnee internationale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentatii pe an. Cei 350 de artisti sunt ovationati cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marca al excelentei in muzica este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Cluj face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!