EBEC @ Cluj-Napoca

Home $ Articole $ EBEC @ Cluj-Napoca

by | Dec 9, 2015 | Articole

EBEC

În perioada 12-­13 decembrie 2015,organizația studențească BEST Cluj-­Napoca organizează o competiție inginerească numită European BEST Engineering Competition (EBEC), în cadrul căreia studenții Universității Tehnice vor avea ocazia să­-și pună în practică cunoștințele teoretice, dar și să-­și dezvolte creativitatea.

EBEC este cea mai mare competiție inginerească din Europa, aflată la cea de­a noua ediție la nivel internațional, care conectează peste 6500 de studenți de profil tehnic din 33 de țări europene cu diverse companii importante din acest domeniu. Având o structură piramidală pe 3 nivele, câștigătorii etapei locale vor participa la etapa regională, desfășurată tot în Cluj­-Napoca, aflată la cea de­a șaptea ediție, alături de cei mai buni studenți din România și Republica Moldova, urmând finală europeană ce va avea loc în Belgrad, Serbia.

Competiția constă în două probe: Team Designși Case Study. Proba de design în echipăare ca scop realizarea unui mecanism într­o anumită perioadă de timp din materiale neconvenționale care să respecte cât mai multe din condițiile prestabilite pentru jurizare. Studiul de cazconstă în analizarea, rezolvarea unei probleme reale cu care se confruntă societatea și prezentarea soluției găsite, ținând cont de resurse umane, materiale, financiare, timp.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!