Ana Moura @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ Ana Moura @ Sala Polivalentă

by | Jan 5, 2016 | Articole

Concert Ana Moura

Evenimentul face parte din turneul de promovare al noului album al artistei intitulat “Moura”, care a fost lansat în 2015, la finalul lunii noiembrie. Ana Moura revine la Cluj cu un suflu proaspăt, combinând piesele fado cu influenţele pop. Aceasta va interpreta şi cântece de pe noul material “Moura”, dar şi compoziţii deja cunoscute de publicul român, precum Leva-me aos Fados, Até ao Verão sau O Fado da Procura.

Ana Moura este cea mai tânără cântăreață de fado care a fost vreodată nominalizată pentru premiul olandez muzical Edison Award. Născută în orașul Santarem din Portugalia, în anul 1979, Ana a crescut într-o familie de cântăreți care a încurajat-o să urmeze o carieră muzicală. La 6 ani ea a cântat primul ei cântec fado. Artista are deja în portofoliu zeci de premii, dintre care două Golden Globes, 2 premii Amali, în 2008, când  a fost premiată cu două distincţii pentru „cea mai bună interpretă” şi “cel mai bun album” pentru „Desfado”. A cântat alături de artiști precum Prince, Rolling Stones, Caetano Veloso sau Herbie Hancock.

Biletele pentru concertul Ana Moura de la Sala Polivalentă din Cluj, din data de 28 februarie 2016 sunt disponibile pe eventim.ro și la birourile Diesel Events. Pret intre 59 lei și 195 de lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!