ElectroTech @ Universitatea Tehnică | ClujLife - Te scoate din casă
Târguri

ElectroTech @ Universitatea Tehnică

Ești nehotărât în privința companiei pe care vrei să o alegi pentru practica de vară?
Îți cauți un internship și nu ai găsit până acum într-un singur loc toate ofertele?
Vrei să te faci remarcat în fața companiilor?
Ești interesat de ce se cere pe piața muncii?
Vrei să afli totul despre cele mai noi tehnologii utilizate?
Te invităm la Electrotech ediția XXIII în perioada 18 – 28 Aprilie, 2017.

ElectroTech este un proiect inițiat de OSUT cu scopul de a facilita comunicarea între companiile de top ale domeniului tehnic și studenții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

ElectroTech face parte din cadrul InfoTech, specializându-se pe domeniul IT si ramurile adiacente acestuia. În cadrul ElectroTech, companiile participante își prezintă actvitatea și tehnologiile utilizate, iar prin participarea la un dialog deschis cu studenții au șansa de a-i selecta pe cei mai buni dintre cei mai buni, în vederea unei colaborări ulterioare.

Totodată, studenții pot intra în contact cu liderii de pe piață din domeniu, au acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului. Oferă companiilor suportul necesar pentru a organiza activități care să ofere studenților șansa de dezvoltare profesională și remarcare în rândul angajatorilor.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.