Weekend într-o zi de marți | #baiatulcudistractia

Home $ Articole $ Weekend într-o zi de marți | #baiatulcudistractia

#baiatulcudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Ciprian Nyikita va ieși în Cluj pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

Se pare ca în Cluj ai ce face şi in timpul săptămânii, chiar lucruri al naibii de faine. Asta iubesc eu la orașul acesta.

“O zi de marți te-a adus în viața mea” asa zice Bosquito. Cat de ironic. Tocmai marţea asta l-am întâlnit personal pe Radu Almășan printr-un proiect OSUT. L-am luat de la aeroport şi ne-am dus spre Berăria Klausen Burger sa mâncam ceva. Un local extrem de drăguț, cu o priveliște mirobolantă, chiar prinsesem apusul. Un design simplu și elegant, cât să iți ofere o experiență pe care cu siguranță vrei să o retrăiești. Un măslin. Da, un măslin atârnă într-o cupolă de pe tavan. Genial. Mâncarea foarte bună, cu prețuri mai mult decât accesibile. Îl recomand cu toată căldura, mai ales pentru berile artizanale. Cu siguranță le mai fac o vizită!

#KlausenBurger #clujlife #baiatulcudistractia #clevertaxi #cleverpay

O postare distribuită de Evenimente din Cluj-Napoca (@clujlife) pe

După o masă copioasă ne-am îndreptat spre locul unde avea să aibă loc conferința Culisele Succesului, unde Radu Almășan ne vorbea despre ce însemna succesul pentru el. Multe informații utile urmate de o seară de folk la sediul voluntarilor OSUT cu Radu în frunte. Să cânți Bosquito cu Bosquito lângă tine, e ceva încredibil. Să simți efectiv emoțiile şi vibrația vocii lui.

Ce mod genial de a încheia ziua decât un super concert în Flying Circus? Comand o mașină prin Clever Taxi, ne-am mai încălzit un pic pana acolo. Luna Amară întreținea atmosfera în circul zburător, o seară plină de energie, emoție si sinceritate. Dansam fără să ne pese de nimeni din jur, muzica foarte bună, oameni faini, bere multă, mângâiată de niște shot-uri numai bune. Totul tindea spre o seară perfectă pentru că aveam oamenii potriviti lângă mine. Se face 4 dimineața. În 3 ore urma să mă trezesc, asa că, Clever Taxi sare din nou în ajutor. Cu siguranță va este şi vouă de mare ajutor, mai ales după ce iti dai ultimii bani pe o shaorma mare cu de toate :)) şi nu ai la îndemână un bancomat. Plătești direct din aplicație, sau folosești un Voucher. Ce voucher? Va ajut eu, Clever.Ciprian, atât de simplu. Cursă gratuita în valoare de 20 de lei.

Weekend-ul meu a fost de data aceasta în timpul săptămânii, însă ne recitim duminica aceasta. Până atunci, îmi fac planul pentru ieșirea de sâmbătă. Voi pe unde plănuiți să ieșiti în weekend? Poate ne întâlnim 🙂

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Ciprian pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!