Interviu cu Ioana Groza de la Publisys despre WeddFEST

Home $ Articole $ Interviu cu Ioana Groza de la Publisys despre WeddFEST

Cred că ați observat că mai nou am dus discuțiile și într-o altă zonă, atunci când am povestit despre Wedding Box și serviciul oferit de cei de la Wedding360. Poate părea ciudat, dar cum noi vorbim despre tot ce-i fain în Cluj, de ce să ocolim nunțile, că doar sunt parte din viața noastră, se întâmplă, se cheltuie bani mulți cu ele și… se organizează iarna. Așa că e momentul perfect să fiți interesați de tema aceasta. Poate știați sau nu, dar în perioada 16 – 18 februarie are loc la Sala Polivalentă WeddFEST, un târg dedicat exclusiv nunților, iar noi am stat de vorbă cu Ioana Groza de la Publisys, cei care organizează evenimentul, pentru niște insights and other stuff.

Ioana a început să organizeze evenimente corporate pe când avea doar 20 de ani, mai târziu a ajuns să lucreze la Publisys și împreună cu ei a dezvoltat un nou concept pentru Târgul de nunți. Și-au dorit să facă ceva diferit, care să fie în primul rând în beneficiul expozanților și a mirilor, cărora li s-a pus la dispoziție o gamă mult mai largă de informații și oferte, pentru ca ei să aibă de unde alege.

Expozanții noștri sunt partenerii noștri în acest demers, astfel încât să venim în întâmpinarea viitorilor miri cu o gamă cât mai largă de oferte. Eu, ca organizator, în urma experientei târgurilor din afara țării am ajuns la a dezvolta conceptul pentru WeddFest și am vrut să venim cu condiții mai bune, atât din punct de vedere al expunerii, dar și gândindu-ne la felul în care se simt vizitatorii. Noi mergem pe deviza: see it, try it, feel it and book it! Vrem să experimenteze cât mai mult, să încerce, să guste, să simtă atmosfera de sărbătoare, astfel încât să-și poată alege serviciile potrivite pentru el.

Târgul ajunge anul acesta la cea de-a șasea ediție. Au desfășurat evenimentul timp de trei ani la VIVO!, pe vremea aceea Polus Center, după care au avut oportunitatea de a se muta la Sala Polivalentă și și-au dat seama că era o șansă să facă ceva mai mare, mai bine poziționat, mai deosebit. În plus, spațiul generos din cea de-a doua locație le permite să aducă un număr cât mai mare de expozanți și să le ofere vizitatorilor o mai bună experiență, ei putându-se desfășura în voie. Mai ales când vine vorba de probatul rochiilor.

Numărul de nunți din Cluj este în creștere de la an la an, la momentul acesta sunt peste 4000, și asta fără să-i punem în calcul pe cei care fac starea civilă în afara orașului și doar petrecerea aici. De la an la an participă tot mai mulți oameni la târg, persoanele de sex masculin devin tot mai implicate în organizarea evenimentului și am observat că există o prezență tot mai semnificativă din județele adiacente, lucru foarte bun de altfel.

La ediția din 2018 vă vor aștepta mai multe standuri ca în anii trecuți, specializate pe fiecare nișă, zic ei că nimic nu va lipsi. Nici bijuteriile, nici cofetăriile, nici saloanele de înfrumusețare sau florăriile, toți ce aveți pe listă pentru ziua cea mare poate fi bifat la târg în decurs de doar câteva ore dacă sunteți ambițioși. Și dacă până acum doar miresele erau cele care puteau proba rochițele, începând cu anul acesta și mirii vor putea pleca acasă cu un costum, nu doar cu o idee despre ceea ce își doresc. Există și o zonă de lounge, pentru momentele în care obosiți sau trebuie să dezbateți o decizie, iar aici veți avea parte de diverse programe artistice și vă puteți hotărî și în privința părții de entartainment de la nuntă. Desigur, surprizele sunt revelate la fața locului.

În rândul expozanților sunt atât parteneri consacrați, care au fost alături de noi încă de la prima ediție, cât și branduri care doresc să participe și se încadrează în tematica nunților. Noi lansăm invitația pe piață și oricine dorește să ni se alăture este binevenit, tocmai în ideea de a oferi diversitate vizitatorilor. Spațiul ne permite, putem să ne extindem pentru câte standuri e nevoie.

Evenimentul nu se adresează doar mirilor, chiar dacă ei sunt ”cireașa de pe tort”. Puteți trece pe la târg și dacă urmează să participați la o nuntă în anul ce urmează și încă nu știți cu ce să vă îmbrăcați, fie că sunteți domnișoară de onoare, nașă sau soacră. Atenția rămâne pe miri, dar măcar vă faceți câteva idei de prezentări și contacte, știți unde să mai căutați. Și să nu uităm de bijuteriile și accesoriile care se potrivesc pentru oricine.

Nu este o industrie în care să poți planifica totul prin comenzi de pe Internet pentru că vrei să vezi exact cum arată culoarea, cum se potrivește cu restul, sunt și aceste produse care trebuie probate, e nevoia aceasta de a experimenta. Și e mult mai convenabil pentru miri să vină la târg decât să cutreiere nu știu câte magazine timp de nu știu câtă vreme, pentru că știm că și timpul e o problemă. Unele cupluri reușesc doar într-o singură zi de târg să își ia de-o grijă în privința multor servicii și produse pentru nuntă, aceasta fiind și dorința lor cea mai mare când vine vorba de organizarea unui eveniment de genul.

veni vidi vici #weddfest

A post shared by Ioana Alina Mihet (@ioanamihet) on

Important de reținut e faptul că la WeddFEST veți găsi o atmosferă de sărbătoare, toată lumea e cu zâmbetul pe buze, condițiile sunt foarte bune, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori și chiar dacă e multă lume în târg nu e aglomerație sufocantă sau deranjantă. Lumea vine, se simte bine, se relaxează și în același timp rezolvă multe aspecte importante pentru ei.

Ați participa la WeddFEST dacă ați avea nunta anul următor? Let`s debate in the comment section. 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!