Sabina Lelcu a câștigat campania #JurnalDeFestivalier

Home $ Articole $ Sabina Lelcu a câștigat campania #JurnalDeFestivalier

by | Jun 20, 2018 | Articole, Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

În urmă cu aproape o lună am anunțat că suntem în căutarea unui festivalier care să ne însoțească la 4 mari festivaluri vara aceasta, iar apoi să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com. S-au înscris peste 30 de persoane, am ales 15 finaliști, iar în urma voturilor voastre avem… o câștigătoare! N-a fost simplu, lupta a fost acerbă, dar cineva trebuia să iasă învingător, nu?

Votul a fost oprit luni dimineața (18 iun), prietenii de la Clever Taxi ne-au comunicat raportul asupra voucherelor folosite, iar clasamentul final arată cam așa:

Patricia – 75
Andreea – 55.5
Teodora – 85.4
Adela – 81.5
Corina – 483.80
Madalina – 135.10
Mihai – 41.90
Raluca – 85.30
Andra – 108.70
Paul – 285.80
Gabi – 97.60
Lorena – 43.30
Sabina – 715.50
Claudiu – 272.60
Sorina – 4.20

Conform regulamentului, Sabina este câștigătoarea #JurnalDeFestivalier, iar vara aceasta veți descoperi lumea festivalurilor din Cluj și din perspectiva ei. După cum a trădat-o articolul prin care s-a înscris în competiție, ea este o fire care nu dă înapoi de la a povesti cele mai mari trăsnăi, căreia îi place continuu să experimenteze și vă menține atenția printr-o manieră tragico-amuzantă de a relata diverse întâmplări. Noi zicem că stilul său este exact ce trebuie pentru o vară plină de neașteptat, cum se anunță cea care urmează.

Clujul e plin de vibrație vara, atunci când devine o capitală internațională a muzicii și a distracției. Așa că pornim motoarele vibrante ale bunei dispoziții și plecăm împreună să cunoaștem poveștile festivalierilor. Cant’t wait to be your guide this summer!

După cum deja știți, premiul campaniei este în valoare de ~1000€ și constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi. Practic, visul oricăruia dintre noi e trăit acum de Sabina, sperăm să cheltuie banii aceia așa cum ați face-o și voi – 3oo de euro la Street Food Festival și restul la festivalurile de muzică, haha.

✓ Folosește codul de voucher Clever.Sabina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!