Alandala People

Home $ Articole $ Alandala People

by | Jun 19, 2018 | Articole

Nu mai e niciun secret pentru nimeni, am zis-o de câte ori am avut ocazia (cred că colegii chiar mi-au mai șters din câteva articole propoziția, o ziceam obsesiv deja), dar iubesc petrecerile în aer liber, ele fiind doar unul dintre sutele de motive pentru care aș alege oricând să mor de cald și nu de frig. De departe, conceptul meu preferat este cel de la Alandala Events – au locațiile cele mai tari, artiștii nu mă dezamăgesc niciodată și parcă niciuna nu-i ca a lor, are un vibe fantastic de fiecare dată.

M-am topit ca o înghețată la 35 de grade când le-am văzut video-ul de promovare, i-am dat replay de minim 20 de ori consecutiv (m-a prins și piesa, ce-i drept…) și până la urmă m-a trăznit o întrebare: care-i ideea cu oamenii aceștia, cum au ajuns în video și care e legătura cu Alandala? Vă dați seama, de la gând până la a-i întreba personal, au fost doar câteva search-uri distanță. Slavă domnului că m-am născut în era corectă, right?

Astăzi vă spun și vouă cu cine am vorbit și ce am aflat despre câțiva dintre oamenii care apar în video-ului de promovare Alandala summer 2018 și de ce se regăsesc ei în acest concept de evenimente.

Nume: Bianca Iulia

Daily job: PR & Business Development @ Alandala Events, Club Midi, Mioritmic, Pop Academy.

Pasiuni: Să caut comori muzicale, literare și umane. Din fericire, le găsesc sau mă găsesc destul de des.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: O prietenă întârzia să apară și ca să nu pierdem vremea, am trecut din culise în fața camerei. N-a fost nimic planificat sau premeditat.

Bianca la Alandala: Colegul meu, Sorin, a inițiat întregul concept Alandala și după 3 ani m-am alăturat și mi-am implicat viziunea. Latura mea artistică și viziunea lui pragmatică se echilibrează reciproc și au un scop comun: acela de a ne înconjura de oameni cu zâmbetul pe buze, plini de viață, cărora să le oferim o experiență de calitate și care simt câtă pasiune punem. Pentru că sunt implicată direct, amprenta personalității mele se reflectă în line-up, atenția la detalii și influențarea pozitivă a invitaților, DJs și public deopotriva.

Nume: Szakács Mária Zsuzs… v-am pierdut. Pe scurt: Zsuzsi/Zsu mai informal, așa-mi place mai mult.

Daily job: Studentă la Publicitate cu un picior în anul 3 și fotograf la Fplus.

Pasiuni: Fotografia. Ador să capturez momente importante din viața oamenilor sau expresiile / atitudinile acestora. Zâmbesc cu ochii și sufletul când „prind” momente unice din viața unui om. Da! Mă bucur pentru fericirea lor. Tu te bucuri?

Cum am ajuns în video-ul Alandala: “Urmează filmările pentru Alandala. Who’s in?” era mesajul pe care l-am primit de la PRețioasa MIDIstractiva Bianca. “I’m in.” Ne-am întâlnit într-o vineri după-masa la Casa TIFF. Am povestit. Am gândit cadrul. M-au filmat.. și Voilà asta a fost.

Zsuzsi la Alandala: Pentru mine contează să fiu fericită și să îi văd pe cei din jurul meu fericiți și cu zâmbetul pe buze. La Alandala pot avea aceste lucruri, iar pe lângă asta, mă mai și distrez cu „ai mei”. Îmi plac petrecerile și le ador pe cele care sunt în aer liber sau în natură. Ei bine, Alandala îmi oferă posibilitatea aceasta și pe lângă acest lucru îmi oferă experiențe pe care le port în suflet.

Nume: Vlad Cupșa

Daily job and passions: Sunt fotograf si co-fondator KOMITI.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: Am fost intrebat de Bianca și am acceptat fără să stau pe gânduri după ce ne-am întâlnit și mi-a povestit conceptul.

Vlad la Alandala: Merg pentru că îmi place muzica pe care o pun mulți dintre artiștii prezenți și pentru că mă provoacă să fiu mereu în mișcare, fotografiind momente.

Nume: Elena Ana

Daily job and passions: Momentan studentă, iar pasiunile mele sunt fotografia și design-ul grafic, pe care sper în curând să le transform într-un daily job.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: Am fost chemată de către Bianca și mi s-a părut un proiect foarte fain, din care chiar voiam să fac parte.

Elena la Alandala: Alandala pentru mine înseamnă și va însemna întotdeauna ceva special. Nu cred că a fost o petrecere din care să nu plec cu amintiri minunate, cu cei mai frumoși oameni. Din punctul meu de vedere, se pune accent pe calitate și fiecare petrecere se dorește a fi cea mai bună de până atunci, lucru care se și întâmplă. Alandala înseamnă diversitate, prieteni, distracție, muzică bună, emoții și amintiri frumoase. Văd acest concept ca pe unul îndrăzneț, curajos, plin de viață, diferit, trăsături pe care le apreciez și cu care mă regăsesc complet.

Nume: Bogdan Druta.

Daily job: Fashion designer.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: Mergeam pe stradă și deodată eram într-un video. Totul a fost spontan, ei filmau, eu mergeam, ni s-au intersectat drumurile și a ieșit ce a ieșit.

Bogdan la Alandala: Muzică de calitate, prieteni, good vibes – despre asta e vorba la fiecare petrecere Alandala și acesta este și motivul pentru care continui să merg. Adunările lor au acel ”family like vibe” și cred că li se potrivește foarte bine quote-ul acela: ”Your vibe attracts your tribe.” Au doar oameni minunați în jur și e de înțeles de ce e așa.

Nume: Maria Moldovan

Daily job and passions: Momentan nu mai lucrez. Pasiunile pe care le am includ cărțile, să îi ajut pe cei din jurul meu și să mă înconjor cu artă în toate formele ei: muzică, scris, fotografie, fashion / interior design, make-up.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: Printr-o propunere venită din partea echipei Alandala. Ei ne-au prezentat ideea lor, nouă ne-a plăcut și ni s-a părut fun să facem parte din video.

Maria la Alandala: Am început să merg din pură curiozitate, prin 2014. Îmi doream să văd, în mare parte, ce se întâmplă acolo și de ce merge atât de multă lume. Pe parcurs, însă, am legat o conexiune strânsă cu aceste petreceri. În primul rând, m-am atașat de muzica electronică și de felul în care te poate transpune ea într-o anumita stare, mai ales atunci când contextul în care tu o asculți e unul creat cu cap, până la ultimul detaliu. Locațiile în care se desfășoară aceste petreceri sunt diversificate și alese astfel încât să simți mereu sentimentul acela de nou, nu apuci sa te familiarizezi prea tare cu locul și așa experiența ta este una completă de fiecare dată. Prin intermediul acestor petreceri am legat prietenii strânse, cu oameni foarte interesanți, pe care altfel probabil nu i-aș fi cunoscut. Ce mai avem în comun eu și Alandala? Fără să stau pe gânduri, îmi vine în minte faptul că totul e făcut cu suflet și nu doar de dragul de a fi făcut. La fel sunt și eu, și chiar dacă nu îmi iese de fiecare dată, mereu încerc să fac lucrurile cât pot de bine, încerc să ofer acel 100%, iar asta mi se pare cel mai important aspect atunci când ești implicat într-un anumit lucru, indiferent cât e de mic.

Nume: Karim Rosati

Daily job and passions: Photographer who likes music and shooting beautiful people.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: I followed the music, it always takes me to the right places.

Karim la Alandala: I go to Alandala parties mostly because of the terrific venues combined with high quality line-ups. For me, everytime I get there I feel like there’s a tribe gathering and I love this feeling of unity, of togetherness.

Nume: Andreea Pintilie

Daily job and pasions: Analist de business, pasionată de petrecut timp în aer liber cu cățelul.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: Am acceptat invitația prietenei mele, Bianca.

Andreea la Alandala: La party-urile Alandala merg datorită locațiilor în primul rând. E totul diferit de la ediție la ediție și este o gură de aer curat de la rutina de weekend. Pe de altă parte, este grupul de prieteni și cunoștințe cu care am creat o legătură și îmi face plăcere să îi revăd mereu, motiv pentru care petrecerile Alandala sunt asociate cu revederea oamenilor dragi. Încă un lucru pe care îl apreciez este user experience-ul pe care cei din echipa Alandala îl oferă participanților, și mă refer aici la detalii mici care te fac să te simți important și apreciat. Îmi place mult să identific și să analizez cum orice business este atent cu ”utilizatorii” săi, iar la Alandala sunt mereu surprinsă plăcut.

Nume: Lili Ciulea

Daily job: Economist

Pasiuni: Călătoritul și descoperirea de locuri noi, urbane.

Cum am ajuns în video-ul Alandala: Destinul m-a adus în video. Eram la Pop Academy, pe scaunul lui Ionuț, când Bianca mi-a spus că mă știe din postările lui Ciulea, alea cu vinul, și dacă accept să apar în filmulețul de prezentare. Așa s-a întâmplat, nimic plănuit… sau mă rog, nu de noi, Universul a aliniat stelele.

Eu la Alandala: Mă regăsesc în această comunitate, oameni tineri, în special la suflet, care apreciază muzica bună în locuri inedite. Cred că dacă ar fi să asociez o petrecere cu mine, cu cine sunt eu, Alandala ar descrie-o cel mai bine.

Pentru cei care nu au trăit niciodată experiența Alandala, you are the lucky winner of a chance to do it this Friday! See you at the Lake!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!